Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Kelder leegpompen en opruimen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kelder leegpompen en opruimen:

Kelder leegpompen en opruimen

Leegpompen kelder van 17m² die ongeveer 30cm ondergelopen is.

Kelder leegpompen en opkuisen

Mijn kelder is ondergelopen en zou graag deze zien leeggepompt. Ook het materiaal dat daar staat direct verwijderen indien mogelijk. Graag kelder droogmaken en het probleem zelf oplossen.

Leegpompen en opkuisen water in kelder

Water uit kelder pompen, zo droog mogelijk maken en eventueel een oplossing voor het waterprobleem aanbieden. Leegpompen en opkuisen water in kelder door hevige regenval een half jaar geleden...

Kelder leegpompen

Kelder opruimen na wateroverlast. Adres geef ik mee aan vakman.

Opruimen en afvoeren werfafval-leegpompen kelder-reinigen kelder

Voor een van onze nieuwbouw projecten te Vremde zijn wij op zoek naar een klusbedrijf inzake: opruimen/afvoeren werfafval + leegpompen kelder (4 cm water *+/-150 m²) + reinigen kelder gelijkvloers en verdiep. Kan u ons hier een offerte en timing bezorgen?

Kelder leegpompen en opkuisen

Er is grondwater in de kelder van +/- 1 ste trede trap hoog. De brandweer is al langsgeweest om het meeste water weg te zuigen. Het overige water zou door middel van een waterpomp moeten weggepompt worden en dan de kelder opkuisen : spinnenwebben wegdoen, muren afstoffen en grond opkuisen