Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Kelder renoveren en septische put steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kelder renoveren en septische put steken:

Kelder renoveren en septische put steken

Rioleringsbuis kelder – gemetselde kanaal vervangen door kunststof rioleringsbuis (kanaal langs de bovenzijde open maken): Nieuwe septische put 2000 liter. Boiler verplaatsen van buiten naar binnen. Verluchtingspijp installeren: Toilet – afzonderlijke afvoer installeren van alle appartementen naar septische put. Hoofdrioleringsbuis vernieuwen en bijkomende verticale afvoerbuis in de traphal naast de bestaande afvoerbuis (verticale afvoerbuis klaar steken indien er hier breekwerken voor dienen te gebeuren in de hoger gelegen appartementen). Buis doorsteken tot bovendaks, deze kan als verluchting dienen van de septische put. Bij renovatie van de appartementen kunnen deze correct aangesloten worden op de verticale zwartwaterafvoer

Woning renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren. Het werk omvat: - volledige renovatie van de badkamer van 3.8m² inclusief afbrak oude bdk, installatie toilet en riolering, bouw inloop douche, ventilatie, verlichting, baddoekdroger/verwarming, tegels, plafond, en installatie lavabo, douche, kranen, meubels etc - bouwen een kleine toilet (1m2) op de gelijkvloers, met tegels op de grond, bepleisterde muren, installlatie kleine lavabo, vervangen dicht raam met openbaar (en kanteelbaar) raam - plaatsen van de nieuwe toilet afvoer tot de septische put in de kelder, deksel van de septische put vervangen - afbrak oude toilet, - bouwen muur + raam ipv zijdeur en raam van de oude toilet - gevel isolatie met crepi deels op de gelijkvloers en deels op de 1ste verdieping op totale opervlakte van 46m²

Kelder klaarmaken voor renovatie

Wij zijn een kelder aan het renoveren en ik heb al zelf een aantal zaken uitgevoerd, maar voor de volgende stappen heb ik graag nog wat hulp: - Tegels verwijderen - Beton / Chape egaliseren - Douchecel en lavabo verwijderen - Binnenmuur afbreken - Kaders binnendeuren verwijderen - Pleisterwerk verwijderen of egaliseren Na deze werken volgen nog andere werken (verhogingen, tegels leggen, wanden plaatsen, ...) maar we stellen voor dit als start te gebruiken om vertrouwen te winnen.

Renoveren kelder en garage met ingebouwde kasten

Wij wouden graag onze kelder volledig renoveren. Met mooie vloer de muren afwerken en ingebouwde kasten. Daarnaast willen we ook onze garage ook volledig renoveren met ingebouwde kasten.

Renovatie in de kelder

Ik zou graag mijn kelder laten renoveren. Er moeten volgende werken beueren 1. Alles afbreken 2. Bezeten op de muren 3. Verven 4. Vloer afbreken 5. Cement opleggen 6. Tegels opleggen Hoeveel vraagt u voor deze werken per vierkante meter?

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in mijn appartement, lampen hangen, losse stopcontacten terug vast steken, een latje in de keuken plaatsen gezien er ruimte is tussen werkblad en keukenkasten, roostertjes in deuren vervangen, rekken of banken hangen in kelder en berging, en een glazen sas/ inkom maken met deur in, badkamer renoveren, douche eruit en bad erbij plus badkamer herbetegelen en stopcontacten bij steken daar, kortom een hele lijst... omgeving Roeselare, kan ik hiervoor prijsindicatie vragen?

Plaatsen poutrels

We renoveren een oude woning. Op vier plaatsen moeten poutrels gestoken worden: - in de voorgevel wordt het raam verhoogd, mogelijks met L-profiel in de gevelsteen, - in een draagmuur binnenshuis wordt de doorgang vergroot, - de achtergevel, geen draagmuur met enkel platdak erboven wordt weggehaald voor veranda, - in de kelder moet de draagbalk onder de gang vervangen worden.

Renovatiewerk

Renoveren van woonkamer, keuken ,sanitaire leidingen & kelder.