Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Keldergat plaat vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Keldergat plaat vervangen:

Keldergat plaat vervangen

Het kelderrooster voor de deur is doorgebogen en dus aan vervanging toe.

Keldergat rooster vervangen door plaat

Rooster doorgeroest en moet volledig vervangen worden. Afmetingen: ongeveer 95 cm op 30 cm. Graag iets anders dan rooster, zodat de vuiligheid van de straat niet binnenkomt. Het bovenste gedeelte is ook verroest en moet misschien ook best vernieuwd worden? 2: keldergat met rooster er nog in. Ziet er nog redelijk uit maar best door vakman nagekeken worden. Graag een plaat erover plaatsen ipv rooster om het vuil tegen te houden.

Keldergat herstellen

2 van de drie keldergaten aan de straatkant werden afgedekt door een plank met een metalen "anti-slip"-plaatje op. Door werkzaamheden is zo'n plank kapot gegaan en zouden we ze allebei willen vervangen door iets stevigers. Ideaal gezien zouden we geen hout meer willen gebruiken, maar een metalen plaat dat niet buigt van zodra er iemand per ongeluk op gaat staan. Kan u mij een offerte daarvoor opmaken aub?

Klussen

wij zoeken iemand om een aantal klusjes (2-3) te komen doen in Brussel (Elsene): 1) 2 keldergaten in facade vullen met glazen bakstenen - huidige plastiek oplossing is lelijk en deficient 2) tegels in gang herleggen (1mx 1m) 3) Keldergat voor voordeur hermetsen met nieuwe - mooiere plaat (huidig = lelijk en lawaaierig) 4) ev - ter bespreking en afhankelijk van prijs, keldermuren bewerken (tegen vochtigheid)