Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Klussen uitvoeren na waterschade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klussen uitvoeren na waterschade:

Verschillende klussen uitvoeren

Opkuisen en desinfecteren appartement. Parket van slaapkamer reinigen of afschuren. Afvoeren van rommel en kleerkast.

Klussen in huis uitvoeren

Er zou een uitgietbak in mijn berging moeten gemonteerd worden. Leiding en afloop zijn voorzien en uitgietbak met alles erbij is reeds in mijn bezit. Boven de uitgietbak zou ik ook nog een handdoekenrek willen hangen; Die heb ik ook.

Verschillende klussen in kelder uitvoeren

Gyproc plaatsen in kelderruimte + vloeren, en deze kelder wasmachine aansluiten op waterleiding en riolering, aansluiten wasdroger. Buitenmuur die vocht doorlaat waterdicht maken, bezetten en schilderen.

Klussen uitvoeren na waterschade

1 hoek water schade volledig herstellen bezet en gips en verf alles ... 1 hoek plafon gyproc 3 water schade 40m2 laminaat

Verschillende klusjes uitvoeren

Er dienen in een appartement (1ste verdiep) een aantal klussen uitgevoerd worden: - Herbepleisteren / afschuren plafond (na waterschade) en schilderen badkamer en kitten bad - Schilderen WC - Vastzetten 2-tal stopcontacten - Installeren klinken 5-tal deuren In de loop van januari of eerste helft van februari.

Diverse kleine klussen uitvoeren

Klusjesman gezocht om kaders,spiegel en tv omhoog te te hangen. Men moet ook een wasmachine aansluiten en andere kleine klusjes uitvoeren.

Klussen uitvoeren op regelmatige basis

Wij zoeken een klusjesman die op regelmatige basis allerlei klussen kan uitvoeren in verschillende gebouwen. Momenteel al lekkage herstellen, trap die moet gerenoveerd worden en een extra leuning en dergelijke meer.

Kleine klusjes uitvoeren

Ik wil een paar laatste klussen laten doen in mijn nieuw appartement zoals 4 rolgordijnen ophangen, 1 gordijnroede, een klein werkbladje in de berging, wat haken om dingen op te hangen en een paar kaders enzo in de living.