Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Kluswerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kluswerken uitvoeren:

Kluswerken uitvoeren

In een appartement moeten enkele klussen worden uitgevoerd. Plafonds schilderen, plinten zetten, keuken afkasten.

Kluswerken uitvoeren

Wij zijn een communicatiebureau en zijn op zoek naar iemand die verschillende klusjes voor zijn rekening kan nemen. Behangen en schilderen van onze keuken, hiervoor hebben we het materiaal al ter plekke. Ook verfwerken in de gang, behangen van een paar muren in de kantoren, het maken van een omheining aan het dakterras en het vastleggen van losse vlonders op datzelfde terras.

Kluswerken uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren (kan dit zelf niet) 1 plafondlamp ophangen een plafondlamp maken,een rolgordijn ophangen in keuken.

Kluswerken uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten doen zoals dakgoot repareren, luik naar de zolder plaatsen, kast onder pompsteen uitwerken, plankenrek maken, ...