Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Kozijnen van ramen herstellen behang verwijderen en kamer schilderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kozijnen van ramen herstellen behang verwijderen en kamer schilderen:

Kozijnen van ramen herstellen, behang verwijderen en kamer schilderen

2 Houten kozijnen van ong. 1.2m x 1.5m herstellen aan buiten- en binnenvoegen. Behang in kamer van 4m x 3m verwijderen door vochtschade. Kamer schilderen.

Uitvoeren van allerlei klusjes

Ik ben op zoek naar iemand die af en toe wat kleine klusjes kan doen bij me thuis. Soms is dat gras afrijden om de 2 à 3 weken, soms iets helpen omhoog hangen (2 keukenkastjes en andere zaken), naar het containerpark rijden, aluminium kozijnen ramen bewerken enz. Hetgeen dat nu moet gebeuren is het gras afrijden (300-400m²) en de boordjes van mijn gras doen.

Bestaande veranda afbreken

Meranti veranda afbreken, ramen en kozijnen in één stuk. en herstelling in de muur.

Gevels voor en achtergevel schilderen

Voorgevel en achtergevel bijwerken (wit geschilderd) en kozijnen blauw. Elke gevel beslaat circa 90 m². In totaal zijn er 2 grote samengestelde ramen (één met deur), 1 groot dubbelraam, 1 groot enkel huiskamerraam, 2 schuifpanelen (één als deur), 4 dubbele ramen met bovenraam, 2 enkel ramen, 1 kelderraam en 2 zolderramen te schilderen.Foto ter beschikking.