Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Laminaat leggen en plafond vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Laminaat leggen en plafond vervangen:

Diverse klussen in huis uitvoeren

Ik wil twee muren schilderen en houten deur vervangen en nieuw houten laminaat plaatsen. Oppervlakte laminaat te leggen dient opgemeten te worden.

Laminaat leggen en plafond vervangen

Onze slaapkamer (ca. 16m²) moet gerenoveerd worden: nieuwe vloer en plafond. Deze zijn momenteel in soort hout, moet vervangen worden door laminaat + iets anders op plafond (gyproc of nieuwe planken).

Meerdere klussen uitvoeren

Ik heb een aantal heel dringende klussen te doen. Wandpanelen en plafond schieten, laminaat leggen, eventueel sanitair werk.

Kast op maat maken en laminaat leggen

Op de plaats van de kleerkast wil ik een ingebouwde kast 4mX50cm Diep En het leggen van laminaat op een oppervlakte van 16m². Laminaat aankopen via de vakman .

Vloer/laminaat leggen in woning

De bestaande vloer en laminaat vervangen door vloer of laminaat in de berging/wc/living en veranda. Nakijken of de buizen er onder nog in goede staat zijn, anders deze ook vervangen. De vloer in de veranda/berging/wc ophogen. Graag in de maand maart of april de werken laten uitvoeren.

Laminaat leggen en muren schilderen

Een slaapkamer: twee lagen verven , in dezelfde kamer laminaat leggen, al de materialen zijn ter plaatsen. Plus de gang die naar alle kamers gaat afwassen en twee lagen verven alsook hier laminaat leggen.

Diverse klussen uitvoeren

Allerlei klussen: binnendeur vervangen, houten omkasting rond buizen, stenen plinten plaatsen, kleine reparaties, nog een kleine oppervlakte laminaat leggen.

Laminaat leggen

Laminaat aanleggen ongeveer 33 m². Er moeten geen plinten gelegd worden en ook geen ondergrond.