Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Leveren en plaatsen voorzetrolluik" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leveren en plaatsen voorzetrolluik:

Graven, leveren en plaatsen regenwaterput

Graven van een opening, het leveren en plaatsen van een regenput van totaal volume 7000 liter. Deze dient om het totale volume met de bestaande regenput uit te breiden.

Dorpel leveren en plaatsen

Wij zoeken iemand die 1 dorpel kan leveren en plaatsen: 1 onder een binnendeur. 750cm op 1334cm.

Grondwaterput boring uitvoeren

Het boren van een put voor het beregenen van mijn tuin inclusief het leveren en aansluiten van een beregeningspomp. Tuin is zo'n 70 meter lang m.a.w. pomp met een vrij hoog debiet zal nodig zijn veronderstel ik. Het is ook de bedoeling dat de pomp langere tijd kan opstaan. Zou hem in het midden van mijn tuin willen plaatsen aangezien daar reeds een garage is waar elektriciteit aanwezig is. Grondwater schat ik hier op zo'n 3 meter maar weet niet wat de kwaliteit hiervan is.

Betonvloer voor tuinhuis leggen

Leveren en plaatsen van bekisting, beton + bewapening, polijsten + krimpvoegen? (indien nodig). Betonpomp is nodig (40m van straatkant) opp. is 17m²

Leveren en plaatsen van zinkput

Leveren en plaatsen van sterfput (3500 liter) en aansluiten op bestaande septiekput (3500 liter).

Wachtbuis gas leggen

Mijn rijwoning ligt op 5 m van de rooilijn. Zou jij het eventueel zien zitten om de voor de nieuwe aardgasaansluiting noodzakelijke graafwerken in mijn oprit uit te voeren? Het gaat over: •het afnemen van de conglomeraattegels en graven van een sleuf (4 m lang; 71 cm diep) tussen rooilijn (= trottoir) en woning (= garage), net voor het ogenblik van de gasaansluiting door Fluvius •het leveren en plaatsen van de wachtbuis in de sleuf (= gladde, rechte pvc-buis, diameter 110 mm, op 60 cm diepte gemeten vanaf de bovenkant van de buis), naast de aanwezige waterleiding •het maken van een buitenput van 1 x 1 x 1 meter op de plaats van de muurdoorgang in de gevel (ik neem aan dat de muurdoorgang zelf door Fluvius geboord wordt) •het voorzien van de aardgeleider voor het maken van

Plaatsen en leveren regenwaterput

Graven, plaatsen, aanvullen, nivelleren betonnen, waterdichte regenwaterput 20000 liter in voortuin, 80cm onder maaiveld met betonnen inspectieschacht 60/60cm en afsluitbaar vierkanten kunststof deksel kleur groen, verkeersklasse B125, diameter 345cm, hoogte 245cm, plaatsingsdiepte 330cm, druksterkteklasse beton C35/45, omgevingsklasse EE3, milieuklasse XC4, XF1.

Leveren en plaatsen voorzetrolluik

Op zoek naar een vakman om een voorzetrolluik te leveren en te installeren. Afmetingen ongeveer 140 x 200 cm. Te plaatsen op de eerste verdieping.