Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Mazouttank verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Mazouttank verwijderen:

Vervangen van mazouttank door regenput

Ik heb een ondergrondse mazouttank van 4500L onder de oprit liggen die ik wil vervangen door een regenput van ong. 7500L a 8000L. Er is een vrije toegang langs de oprit met een breedte van 5m. Ik ben hiervoor op zoek naar een vakman die de mazouttank kan verwijderen en meenemen met bijgeleverde certificaten. Op de bijgevoegde foto kan u rechtsonder het deksel van de mazouttank zien. Momenteel is het huis in ruwbouw. De buitenschil is verwijderd.

Neutraliseren van ondergrondse mazouttank

Vakman voor het reiningen en verwijderen van een kleine ondergrondse mazouttank met attest gelegen.

Mazouttank verwijderen

we hebben in de garage een mazouttank staan van 3000 liter. Door de installatie van aardgas wordt deze niet meer gebruikt. We hebben trouwens dringend de plaats nodig. Wij willen die dus weg hebben (en gereinigd dus ook). Deze kan niet meer door de poort en moet dus in stukken gesneden worden.

Verwijderen bovengrondse mazouttank

Verwijderen mazouttank van 10.000 l. Staat op het gelijkvloers in een kelder. Sinds 1960 niet meer in gebruik. Tank is leeg.

Verwijderen bovengrondse mazouttank

Verwijderen bovengrondse mazouttank (inhoud 2000l)

Asbest opsporen en verwijderen

Eén van de waterleidingbuizen van de CV (van de jaren 60) is lek. Dat lek bevindt zich tegen de muur van de (vroegere) kolenkelder die nu helemaal benomen is door de mazouttank. Er dus zeer weinig ruimte om te werken. De buizen zijn geïsoleerd met pleister en stro(?) en omwikkeld met doek. Graag een analyse van de isolatie en verwijdering van het eventuele asbest. Eventueel de intacte isolatie van de andere buizen beoordelen.

Slopen woning

We plannen onze woning te slopen en opnieuw te bouwen, werken te starten eind dit jaar. Graag voorstel voor het slopen en afvoeren van onze woning. Het gaat om een bungalow van 9x12m, koppelwoning met gemene gevel van 12 meter. Woning heeft geen vloerplaat, verder is er nog een regenput, septische put en geneutraliseerde mazouttank. De dakconstructie is hout, er is geen kelder. De technische installaties zullen we zelf verwijderen.

Verwijderen mazouttank

Verwijderen bovengrondse ledige yzeren mazouttank van 1200 liter ovaal was gevuld met witte mazout , staat momenteel leeg. Het kotje kan ik zelf demonteren eventueel