Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Mazouttank verwijderen en regenwaterput installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Mazouttank verwijderen en regenwaterput installeren:

Metalen mazouttank verwijderen

Ingelaste metalen mazoutton uit de kelder verwijderen. L-vormige ton van 1000 liter.

Mazouttank verwijderen en regenwaterput installeren

Mazouttank van 5300L verwijderen. Zit momenteel nog 500L in. Regenwaterput van 6000-7000L installeren. Hoeft niet aangesloten te worden. Overtollige grond mag ter plaatse verspreid worden.

Bovengrondse mazouttank laten verwijderen

Bovengrondse mazouttank laten verwijderen De mazouttank staat (bovengronds) op het terras aan de achterzijde van ons huis.

Plaatsen van regenwaterput in plaats van mazouttank

Mazouttank in oprit van 5400L saneren en verwijderen. Regenwaterput van 5000L installeren. Bedoeling is om met de wc en dergelijke aan te sluiten op termijn.

Verwijderen mazouttank en renoveren oprit

Het verwijderen van een mazouttank (5000 liter) ligt aan de oprit en vervangen door een regenput (5000 liter). Het renoveren van de oprit (nu liggen er kleine klinkers). geen klinker. Plaatsbeschrijving: de mazouttank ligt onder de oprit voor de woning (langs straatzijde en dus gemakkelijke vrije toegang) Afmeting oprit: ongeveer 8 x 9,5 meter.

Vervangen van mazouttank door regenput

Ik heb een ondergrondse mazouttank van 4500L onder de oprit liggen die ik wil vervangen door een regenput van ong. 7500L a 8000L. Er is een vrije toegang langs de oprit met een breedte van 5m. Ik ben hiervoor op zoek naar een vakman die de mazouttank kan verwijderen en meenemen met bijgeleverde certificaten. Op de bijgevoegde foto kan u rechtsonder het deksel van de mazouttank zien. Momenteel is het huis in ruwbouw. De buitenschil is verwijderd.

Neutraliseren van ondergrondse mazouttank

Vakman voor het reiningen en verwijderen van een kleine ondergrondse mazouttank met attest gelegen.

Mazouttank verwijderen

we hebben in de garage een mazouttank staan van 3000 liter. Door de installatie van aardgas wordt deze niet meer gebruikt. We hebben trouwens dringend de plaats nodig. Wij willen die dus weg hebben (en gereinigd dus ook). Deze kan niet meer door de poort en moet dus in stukken gesneden worden.