Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Meubels monteren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Meubels monteren:

Meubels monteren

Ik heb 2 grote Ikea meubels (150 en 200 cm lengte en beide 236 cm hoogte) die zouden moeten gehaald worden in Ikea Anderlecht, gebracht en gebouwd worden in mijn appartement. Ook heb ik een bamboo rek op mijn terras die zou vastgezet moeten worden zonder teveel te boren.

Leveren en monteren meubels

Ik zoek iemand die meubels kan afhalen in de Weba in Deinze. Ik moet kunnen meerijden, aangezien ik zelf geen auto heb. Ik koop de meubels eerst en contacteer u dan om de meubels af te halen. Het gaat om kleine meubels: houten opbergrekken, kleerrekken. Dit is voor de maand maart.

Meubels monteren en andere kleine klussen uitvoeren

Ik wil graag een aantal meubels laten monteren zoals een bedframe, een grote dvd-kast & een ladekast. Ook nog een aantal andere zaken zoals een groot canvasdoek laten ophangen aan de muur.

Meubels van zolder halen en monteren

Ik heb meubels gekocht in membri (Gits) enkele jaren geleden en nu zou ik ze graag in elkaar laten zetten zodat ze in mijn huis kunnen staan. Het betreft een eettafel, 2 kasten beneden, stoelen. Boven verdieping: Bed, 3 nachtkastjes, misschien een grote kleerkast,.. we mogen stellen dat het een volledige eetplaats en een slaapkamer is.

Klusjesman voor montage meubels

Ik heb een nieuwe kast gekocht en zoek iemand die het kan monteren. Dit voor twee kledingskasten , dit zijn er voor kinderen, het zijn kleine kledingskasten.

Meubels monteren

Ik zou graag het monteren willen van: tweepersoonsbed, 180x200 2 nachtkastjes, 1 kleerkast, 225cm 1 dressoir 1 tv kast. Gelieve eerst een offerte per email te sturen. Dit zijn geen ikea meubels, maar van een ander bedrijf.

Monteren Ikea meubelen

Ik zou graag een ikea montage service aanvragen. Ik heb de volgende meubels gekocht en zou deze graag door jullie willen laten monteren. De meubels zullen op 22 juli geleverd worden, dus het zou voor de week nadien moeten zijn: Trysil bedframe KIVIK 3-zitsbank BRIMNES garderobekast met 2 deuren BRIMNES kledingkast met 3 deuren POANG fauteuil LACK salontafel

Ikea meubels monteren

Komende weekend zou ik in de Ikea enkele meubels willen kopen. Ik ben op zoek naar iemand die deze nadien wil monteren thuis. Het gaat om volgende artikelen: * 2 kinderbedden (Flaxa): 1 met hoofdeinde met opbergruimte en onderbed en 1 met onderlades * bedbank met 2 lades (Brimnes) * 3 kleerkasten (Stuva) ~> niet zo heel groot * 2 schoenenkasten (Bissa)