Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Mezzanine in slaapkamer bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Mezzanine in slaapkamer bouwen:

Mezzanine in slaapkamer bouwen

Ik heb een studio van 41 m² waarbij een kant kant een doorlopend raam is, een kant de keuken en dan heb ik nog 2 muren over. Waarbij in een muur 2 deuren zitten en een muur leeg is momenteel. De hoogte van de muren bedraagt 3.80 meter en het appartement is 5,3 op 4,8 meter. Ik wil een mezzanine laten plaatsen bij voorkeur zonder steunbalken waarbij het effect gecreëerd wordt van een tweede verdiep.

Renovatie zolder

Ik ben momenteel bezig mijn zolder in te delen in 2 slaapkamers, maar zou volgende werken willen laten uitvoeren: 1) Vervangen van een houten roostering (20 à 25 m2). Er is reeds een slaapkamer in de zolder gemaakt, waar er reeds een plafond op ligt. In de 2e slaapkamer zou ik een mezzanine willen maken bovenop dit plafond. De houten roostering is echter niet stevig genoeg (balken van 6*6 cm). Ik wil een stevigere houten roostering, maar indien mogelijk de hoogte van de balken beperken (anders komt het dak nogal laag en wordt het moeilijk op de mezzanine te lopen). Misschien door de structuur te verstevigen door osb platen onderaan de roostering vast te maken of andere oplossingen. 2) Plaatsen van een trap voor de mezzanine 3) Balustrade plaatsen op de mezzanine