Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Klusjesman voor montage meubels" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klusjesman voor montage meubels:

Klusjesman voor montage meubels

Slaapkamer kids: bedden 2, commode, kleerkast, schilderen Living: dressoir, eetkamer, salontafel, tv kast, lusters, schilderen, Inkomhal: kapstok/schoenen rek schilderen 2 ruimtes

Klusjesman voor montage meubels

Ik heb een nieuwe kast gekocht en zoek iemand die het kan monteren. Dit voor twee kledingskasten , dit zijn er voor kinderen, het zijn kleine kledingskasten.

Monteren Ikea meubelen

Ik zou graag een ikea montage service aanvragen. Ik heb de volgende meubels gekocht en zou deze graag door jullie willen laten monteren. De meubels zullen op 22 juli geleverd worden, dus het zou voor de week nadien moeten zijn: Trysil bedframe KIVIK 3-zitsbank BRIMNES garderobekast met 2 deuren BRIMNES kledingkast met 3 deuren POANG fauteuil LACK salontafel

Montage van meubels

Het gaat hier om het assembleren van een: Kleerkast met 2 grote schuifdeuren slaapkamer. Commode Kast slaapkamer. Vitrine kast living. 2 nacht tafels slaapkamer. Commode kast living. En eventueel bed. Voor een alleenstaande is dit te groot voor het assembleren. Via deze weg zou ik graag iemand vinden die dit zou assembleren en later op juiste plek zet die word gekozen door mij. Het zijn meubels van Weba.

Klusjesman voor montage meubels

Deze zaterdag om 11 uur wordt een bed met matras en een ladenkast met opzet van de winkel Leen Bakker bij mijn vriendin in Antwerpen 2000 geleverd. Ik zoek hulp om samen met haar deze meubels langs de trap naar de eerste verdieping te brengen en dan deze meubels te monteren. Ik vermeld hieronder haar email en gsm, bereikbaar in de namiddag. U kan ook mij een email laten op. Ik verblijf op dit ogenblik in Spanje.

Klusjesman gezocht voor montage meubels

Ik zoek een klusjesman die een aantal meubels kan monteren, deels van Ikea, deels van Weba, deels van andere discounters. Is voor inrichting kantoor in Berchem (Antwerpen). Het betreft oa bureau, ladenblokken, zetel, boekenkasten, wandkasten, ea