Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Muren uitbreken poutrels plaatsen en voorbereiding vloerplaat" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Muren uitbreken poutrels plaatsen en voorbereiding vloerplaat:

Renovatie achterbouw

We zouden graag onze achterbouw laten renoveren. De werken die moeten uitgevoerd worden zijn: cyproc plaatsen tegen muren en plafond, isoleren van plafond en muren, vloer uitbreken en nieuwe vloer leggen, kleine elektriciteit werken en nieuwe lichtkoepel plaatsen.

Afbraakwerken en strippen huis

Betreft het volledig klaar zetten van het huis voor renovatie: - afbraak bestaande koterijen van 35m2, inclusief grondplaat - strippen gelijkvoers en 1e verdiep (pleisterwerken muren/plafonds, elektriciteit, sanitair) voor samen 120m2 - uitbreken vloeren 60m2 (enkel beneden, vloer boven wordt behouden) - uitbreken terras (tegels) buiten van 30m2 Alle materialen dienen weggevoerd te worden.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wil mijn keuken vergroten 6 m lang en 7 m breed en wil de muren weghalen. De werken zo snel mogelijk uitvoeren.

Muren uitbreken, poutrels plaatsen en voorbereiding vloerplaat

Voor een woning in Eppegem, zijn wij op zoek naar een aannemer voor de volgende werken: Uitbreken van 4 binnenmuren en waar nodig poutrels plaatsen. Schouw uitbreken op de benedenverdieping en waar nodig ondersteunen. Vloer uitgraven : 90 m² , 35 cm diep. Grond nivelleren, bouwfolie en betonijzers plaatsen. Vloerplaat gieten van +/- 12 cm dikte, één sleuf te voorzien om nieuwe muur te metsen. Muur metsen van 4 m x 2,8 m + toemetsen keukendeur. Flexibiliteit van de planning is bespreekbaar, ideaal project dus om tussen grote projecten in te doen.

Uitbreken van huidige trap en nieuwe betonnen trap plaatsen

Ik wil een betonnen trap tussen 2 muren met ijzer gevlochten en bekisting er nog onder laten afbreken wegens verkeerde constructie, moest draaien en loopt rechtop muur. Heb reeds lange tijd gezocht maar is er nu werkelijk niemand die deze constructie op een goeie en veilige manier wil afbreken. Zou het zeer op prijs stellen mocht zich ttoch iemand aanbieden. Er kan ev langs onderkant gewerkt worden om de druk te minimaliseren.

Renovatiewerken

Totaal renovatie: Betreft het uitbreken van een aantal kleinere muren. Poutrel voorzien van ongeveer 3. 5 m. En afwerking. Vervolgens uitbreken van een tegelvloer ongeveer 15m2. Betreft een woning uit 1962 waar een totaalrenovatie nodig is. Ook eventueel elektrowerken en sanitair.

Opknappen van woning voor verkoop

Meubels uitbreken + wegbrengen naar containerpark. Paar plafonds nog te schilderen. Paar muren te behangen. Keuken herplaatsen (momenteel uitgebroken). Materiaal zoals verf en behangpapier is aanwezig.

Diverse werken uit te voeren

Op zoek naar aannemer voor deze werken: Vervangen van draagbalken eerste verdiep+nieuw plafond steken,vloer uitbreken en nieuw laminaat zetten,muren bepleisteren. Binnen een 6 maand aan de werken beginnen.