Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Muur verhogen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muur verhogen:

Muur verhogen

Het betreft een koertje achter ons huis dat omringt is door twee muren. Deze zijn momenteel iets kleiner dan 2 meter. We zouden ze graag laten verhogen.

Verhogen raamopening

Het raam dat uitgeeft op mijn dakterras wordt als deur gebruikt. Het is echter niet hoog genoeg zodat men steeds moet bukken om er doorheen te kunnen. De raamopening moet dus hoger gemaakt worden vooraleer ik nieuwe ramen zal kunnen bestellen. Daarna zou er nog een binnendeur moeten verplaatst worden in een niet dragende muur en een nieuwe glazen deur in de plaats komen. Op een andere plaats moet ook een nieuwe glazen deur komen.

Diverse klussen binnen en buiten

Binnen: herstellen pleisterwerk op verschillende plaatsen, plinten bevestigen, + eventueel schrijnwerk (badkamerkast) Buiten: bestaande opbergruimte (4m op 1m): gemetselde muur verhogen + nieuw dak (nu golfplaten) + dakgoot + regenton