Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Nieuwbouw metselwerken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw metselwerken:

Nieuwbouw metselwerken

Metselwerken van een pastorijwoning. graag ter plaatse komen kijken.

Wegens tijdsgebrek zoek ik een aannemer ...

Wegens tijdsgebrek zoek ik een aannemer om mijn verbouwing met een stuk nieuwbouw verder af te werken. Staat van het huis: Winddicht. Nog uit te voeren werken oa: kleine metselwerken, vloeren en pleisterwerken, wandbetegelen van badkamer en kleine sanitair werken. Keuken, trappen maken enz. Kortom ik ben op zoek naar iemand die op heel korte tijd "een sleutel op de deur concept" kan uit/afwerken. Belangrijk dat dit allemaal door 1 firma gedaan kan worden.De uitbesteding valt normaal deze week en zal naar een aannemer gaan die reeds een groot stuk van dit totaal concept heeft uitgewerkt. Echter nog niet voldoende. Volgens deze aannemer zouden de werken ongeveer 1 maand duren en zou hij kunnen beginnen: half aril 2002. Let op wie in aanmerking wil komen moet voor woensdag 4/2 reageren!