Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Nieuwbouw zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwbouw zetten:

Nieuwbouw zetten

Ik wil een nieuw huis bouwen. Er zijn plannen aanwezig maar die dienen volledig opnieuw te worden aangepast. De totale oppervlakte van de grond is 10 are en de bebouwde oppervlakte 250m². Ik heb een voorkeur voor moderne stijlen met houtskelet.

Volledige nieuwbouw met verlijmde gevelsteen in Bilzen

We zoeken een aannemer die de volledige ruwbouw kan zetten en ervaring heeft met het verlijmen van bakstenen. Liefst begin 2016. Woning is open bebouwing met oppervlakte van +/- 220 m². Plannen bijgevoegd. Stabiliteitsstudie op aanvraag ook beschikbaar.

Nieuwbouw: Voegen van woning

Voegwerk Het hele huis 260 m2 Makkelijk om stelling te zetten.

Nieuwbouw twee appartementen

Ik wil een huis afbreken om er een nieuwbouw te zetten met twee appertementen. Een gelijksvloers met tuin en een duplex,eventueel met terras.

Wij hebben in 2006 een nieuwbouw laten ...

Wij hebben in 2006 een nieuwbouw laten zetten in Lint. Het is een half open bebouwing met een zolder die momenteel als opslagplaats dient. Met de komst van ons eerste kindje zijn we er over aan het denken om de zolder af te werken zodat dit later een speelplek/opslagplaats kan worden. Het is een zolder van 7m breed op 9m diep met een schuin dak van 35° en een vaste trap naar de zolder toe. De zolder heeft als vloer een betonplaat met daarop enkele leidingen voor elektriciteit en water. We hebben zelf al 6cm isolatie gestoken maar ik ben niet zeker of deze zal voldoen. Het plan is om bovenop de betonnen vloer een andere vloer te leggen (eventueel hout of laminaat) en de schuine dakkanten af te werken en onderaan op maat gemaakte kasten te steken zodat dit geen verloren plaats is.