Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Omheining plaatsen voor dakterras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Omheining plaatsen voor dakterras:

Omheining plaatsen voor dakterras

In ijzer wit gelakt, montage op bestaande muur met deksteen lengte +/_ 4 meter

Omheining plaatsen dakterras

Ik zou graag een omheining rondom mijn dakterras willen hebben. We hebben nog niks in ons bezit. 8x4m is het dakterras ongeveer.

Terras omheining plaatsen

Terras omheining plaatsen 9m58cm in de lengte, breedte 4m65cm, hoogte is een halve meter of 1 meter voldoende. De vakman zou mij mogen helpen in de keuze van het materiaal.

Plaatsen omheining rond zwembad met poortje

Wij willen graag een zwarte omheining laten plaatsen rond ons zwembad en met aan de ingang van het zwembad een poortje met een goed kinderslot. De hoogte is 1 meter en 30 meter rondom het zwembad. Zonder betonplaat en met een bovenbuis.

Verwijderen van struiken en bomen, plaatsen van omheining, nivelleren en gazon zaaien

Ik zoek een tuinman voor verschillende werken in de tuin. - verwijderen haag. - afbraak tuinhuis en muur. - verwijderen struiken en bomen. - plaatsen omheining graag achterzijde een duurzame oplossing bv betonnen afsluiting, en aan de zijkanten van de tuin graag te bespreken. - nivelleren grond. - nieuw gazon. Ter plaatse komen kijken. Oppervlakte van de tuin graag te bekijken met de vakman. Omheining is 20 a 25 meter aan de achterzijde, zijkanten ongeveer 25 meter af te sluiten, en ongeveer 20 a 25 meter andere mooie omheining.

Tijdelijke omheining vijver plaatsen (voor kinderen)

Ik zoek een tijdelijke en verwijderbare omheining voor een vijver om hem peuter veilig te maken. De vijver is volledig omgeven door een terras van stevige volle composietplanken. Alle planken liggen kops op de vijver met min. 7,5 cm oversteek. Het liefst een stevige omheining die niet meegeeft. De omtrek is ongeveer 29 m. De montage wens ik zelf uit te voeren indien mogelijk. De omheining moet plaatselijk kunnen worden verwijderd om de vijver te onderhouden. Liefst een moderne stijl van omheining. Ter plaatse komen kijken.

Plaatsen van steenkorven omheining tuin

Plaatsen van steenkorven omheining tuin. Hoogte 180 cm lengte 20 meter plaatsen. Dat is een recht stuk. Opvullen met stenen , grijs stenen.

Plaatsen van nieuwe betonpaal in de omheinning

Ik heb omheining langs 3 kanten van mijn tuin. Dit bestaat uit houten verticale schermen, met tussenin betonnen vierkante palen. Een hoekpaal 10x10x280 is afgebroken. Dit is een steunpaal en moet dringend vervangen worden. Ik kan desgewenst zelf voor een paal zorgen (hoeft niet).