Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Open trap en overloop afwerken beveiligen in glas of plexiglas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Open trap en overloop afwerken beveiligen in glas of plexiglas:

Open trap en overloop afwerken beveiligen in glas of plexiglas

Wij hebben in ons huis een open trap, die wij, omdat wij een jong kind hebben, graag willen beveiligen en gebruiksvriendelijk maken, zodat het kindje (op termijn) de trap kan opgaan. Het idee was te werken met glas of plexiglas en eventueel tevens een extra railing voorzien waar het kindje zich kan aan vasthouden.

Oude haard met schouw verwijderen en vaste trap naar zolder

Ons huis is gebouwd eind jaren 50. Een oude open haard met schouw zou moeten verwijderd worden. Deze schouw loopt door 1 kamer en draagt mogelijk een deel van de dakconstructie. Graag wil ik ook een nieuwe trap laten plaatsen van de eerste verdieping naar de zolder en de huidige schuiftrap laten verwijderen.

Bouw rijtjeswoning in houtskelet en nul-energie

Wij zijn op zoek naar architect en bouwheer Omschrijving project rijtjeswoning met gevelbreedte 5,95 m gelijkvloers 15 m diep (garage, inkomhal, 1WC, berging onder trap, open living/keuken) 1e verdiep 12 m diep (3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 WC) 2e verdiep 12 m diep (niet ingerichte zolder onder dak, ruimte voor technieken, in de toekomst aansluitingen voor badkamer, WC, 2 slaapkamers, 1 groot dakkapel aan één zijde, klein zonneterrasje) Extra: zonnepanelen op zuidkant, regenput 7500 L , vloer verwarming/verkoeling, water verzachter, ....

Trap vervangen

Stenen trap in hal vervangen door open houten trap.

Open keldertrap maken

Een keldertrap - open - goedkope houtsoort - rechte trap - geen spijlen - afgewerkt: grondlaag/eventueel bovenlaag - plaatsen van de trap

Renovatie Woonst HOBOKEN,ANTWERPEN

Ik zoek een architect die voor mij een plan kan opmaken met een indeling. Werken worden gespreid over de tijd en worden grotendeels door mijzelf gedaan. Huidige staat: open ruimte/magazijn. Doel: omvormen tot woonst/loft. Alle voorzieningen moeten geplaatst worden. Elektriciteit/water/verwarming/sanitair/... Ik had graag 2 slaapkamers,ruime badkamer zonder toilet, alleenstaand toilet,bureauruimte, leefruimte die overvloeit naar open keuken,technische ruimte met ketel,regenwaterrecuperatie,elektrische distributie. Natuurlijk licht komt enkel langs het plat dak binnen Dus dit zoveel mogelijk benutten en werken met indirect en direct licht. Indien toegestaan een dakterras (hier moet dan een trap voorzien worden naar het dak)Vloerverwarming met zone-indeling,industriële gietvloer of hars.

Renovatie half-open bebouwing

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare en gedreven architect die samen met ons de mogelijkheden van onze woning onder de loep neemt en in staat voor de verbouwing en inrichting aan de hand hier van. Het is namelijk zo dat onze bovenverdieping nog moet worden ingericht ( 3 slaapkamers), een definitieve trap moet worden ingeplant, de keuken en living moet worden uitgebreid en we hebben een schets nodig voor het maken van een carport. De kernwoorden die wij bij onze renovatie in ons achterhoofd hebben zijn o.a. landelijk op een eigentijdse manier, integratie van de tuin in de woning, meegroei mogelijkheden creeëren,... En dit alles voor een budget van maximum 100.000€. Voelt u zich aangesproken voor een dergelijk project, Neem dan gerust contact op.

Verbouwing

Wij zijn op zoek naar een architect die creatief om kan gaan met de beschikbare ruimtes en budgetten. Onze woning is een bel-etage met op de beneden verdieping een kleine gang met trap naar boven, 1 grote garage en een badkamer. Op de bovenverdieping hebben we 1 grote leefruimte, keuken en slaapkamer. We zouden graag ons leefgedeelte naar beneden verhuizen. hierbij willen we een deel van de garage behouden en willen we een stuk uitbouwen. We willen 1 grote ruimte met open keuken en open trap naar de bovenverdieping. Op de bovenverdieping willen we 2 slaapkamers en een badkamer plaatsen. Voor deze werken hebben we een budget van rond de €120 000 voorzien. Hopelijk vinden we langs deze weg de geschikte persoon om mee in zee te gaan.