Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "oprit aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor oprit aanleggen:

Oprit aanleggen

Ik zou graag een oprit laten leggen van ongeveer 400 m². Dit in klinkers of of blauwe steen.

Oprit en terras aanleggen in polybeton

Wij zijn op zoek naar iemand die een oprit en terras kan leggen, het liefst in polybeton of een ander duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Terras en oprit zijn samen ± 42 m².

Plaatsen regenwaterput 7500 liter

Ik zoek een aannemer voor het graven en installeren van een regenwaterput, alsook het aanleggen van onze oprit. Oppervlakte oprit is ongeveer 6 meter op 3 meter met klinkers.

Oprit deels uitbreken en heraanleggen

Deel van de oprit uit breken, putdeksel plaatsen, deel grasklinkers bij leggen. Totaal breedte 8 meter. En terug aanleggen.

Afwerking nieuwbouw huis

Twee deuren beneden vloers. Werktablet boven wasmachine en droogkast. Wasbak berging. Betegelen keuken en toilet. Spots steken en aansluiten, gaten zijn al voorzien. Nieuw glas in grote venster. Nieuwe trap. Glazen binnendeur. Terras aanleggen oprit aanleggen. Ramen buitenkant dichtkitten. Crepie op stukken van gevel.

Aanleggen nutsvoorzieningen in nieuwbouwwoning

Het aanleggen van nutsvoorzieningen ondergronds (riolering, waterleiding, elektriciteit, internet/tv kabel, gasleiding) voor nieuwbouwwoning die 70 meter van de straat/rooilijn verwijderd is (waar de nutsvoorzieningen lopen). Aanleg langs een oprit met karrespoor in breeksteen (gleuf graven/dichten + leidingen, exclusief de kosten voor de aansluiting zelf). Eventueel bekijken we om gas door warmtepomp te vervangen.

Nutsvoorzieningen leggen in nieuwbouw

Het aanleggen van nutsvoorzieningen ondergronds (waterleiding, elektriciteit, internet/tv kabel, gasleiding) voor nieuwbouwwoning die 70 meter van de straat/rooilijn verwijderd is (waar de nutsvoorzieningen lopen). Aanleg langs een oprit met karrespoor in breeksteen (gleuf graven/dichten + leidingen, exclusief de kosten voor de aansluiting zelf). Eventueel bekijken we om gas door warmtepomp te vervangen.

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Betonplaat voor tuinhuis: Ik moet een betonplaat voor een tuinhuis aanleggen. Grootte van de betonplaat is 6 m x 4 m. De oppervlakte moet uitgegraven worden en volgestort worden met eventueel steenslag en beton. Betonplaat moet uiteraard waterpas liggen en van goede kwaliteit zijn. De betonplaat dient gelegd te worden achteraan in de tuin (zie bijgevoegd plannetje van huis en tuin en afstanden tot de straat). Er is een oprit in klinkers naast het huis zoals getekend op plan). totale oppervlakte : 24 m²