Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Plaatsen en aansluiten regenwaterput en septische put" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen en aansluiten regenwaterput en septische put:

Plaatsen regenwaterput

Regenwaterput van 5000L onder oprit plaatsen en aansluiten. Beton van 10cm dik op oprit uitbreken om put te plaatsen. Pomp aansluiten. Afvoer aansluiten. Grond en puin afvoeren.

Plaatsen en aansluiten extra waterput

Regenwaterput van 10.000L plaatsen tussen afvoer van regenwater en bestaande regenwaterput. Pomp in put plaatsen voor gebruik van water in huis.

Grondwaterput plaatsen

Ik zou graag een regenwaterput willen laten boren in mijn tuin. Ik zou hem ook graag binnenshuis laten aansluiten De tuin is ongeveer 180 m².

Regenwaterput plaatsen en aansluiten

Ik zou een regenwaterput willen laten plaatsen en die dan te gebruiken voor wc's, wasmachine en eventueel andere zaken. dus er moeten bijkomende leidingen gelegd worden, ik heb onder gans het huis een kruipkelder van 1m20 en een heel groot hellend dak.

Plaatsen regenwatertank

Uitgraven put voor regenwaterton achter het huis. Regenwaterton plaatsen, aansluiten, all-in. De tuin is ongeveer 10x12m maar daar staat nog een boom met diepe wortels.

Pomp plaatsen in waterput en aansluiten op kraan

Wij hebben een waterput in de tuin. Graag willen we hier een pomp in plaatsen zodat we het water kunnen gebruiken in de tuin. Het is een grondwaterput maar we zouden er graag ook een regenwaterput van maken.

waterput plaatsen en aansluiten

Regenwaterput van 10.000L graven, plaatsen en aansluiten op leidingen onder oprit.

Uitgraven en plaatsen van een regenput

Plaatsen regenwaterput in de voortuin , filters, pomp, aansluiten. Voor gebruik in wasmachine, douche, wc 's in HOB (rechts op de foto, het huis is ongeveer 10x10 m. Het is voor een gezin van 6 mensen.