Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Plaatsen en aansluiten regenwaterput en septische put" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen en aansluiten regenwaterput en septische put:

Plaatsen en aansluiten regenwaterput en septische put

Het plaatsen en aansluiten van een regenwater put (5.000 Lt) en septische put (5 i.e.) bij een nieuwbouw. Plannen van uitvoering en aansluiting zijn beschikbaar.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Wij gaan binnenkort starten aan de bouw van onze veranda, als bijkomende maatregel zijn we vanuit het omgevingsloket verplicht om het regenwater op te vangen. Het regenwater zouden we willen recupereren om onze toiletten mee te spoelen en de tuin te sproeien. Zou gaan om voor plaatsen en aansluiten van de regenwatertank. Ik vermoed dat ik een inhoud van 7.5 kubieke nodig heb.

Plaatsen en aansluiten regenwaterput

Plaatsen regenwaterput van 20.000 liter in tuin en aansluiten op regengoten + waterleidingen huis.

Verschillende klussen in kelder uitvoeren

Gyproc plaatsen in kelderruimte + vloeren, en deze kelder wasmachine aansluiten op waterleiding en riolering, aansluiten wasdroger. Buitenmuur die vocht doorlaat waterdicht maken, bezetten en schilderen.

Schoorsteenbuis vernieuwen

Huidige dubbelwandige inoxbuis verwijderen. Plaatsen nieuwe dubbelwandige inox buis en het dak rondom de buis terug dichtmaken. Ook de buis aansluiten op de kachel.

Verwijderen / opnieuw plaatsen van septische put

Bestaande septische put is volledig vernield door het plaatsen van een vrachtwagen boven de septische put. Schade is te zien op de bijgevoegde foto's. De bestaande put dient geledigd te worden, vervolgens de beschadigde put verwijderen, een nieuwe betonnen put van 1500 L te herplaatsen + bestaande leidingen opnieuw aansluiten. Vervolgens opmetsen en voorzien van een stalen deksel op dezelfde hoogte als de omgeving. De verzekering is aangesproken en er is dringend een offerte nodig voor kostenraming.

Rookkanaal plaatsen in bestaande schouw

Rookkanaal plaatsen in bestaande schouw, schouw vegen en houtkachel aansluiten.

Plaatsen van een bijkomende betonnen regenwaterput van 10.000l

We hebben al een bestaande regenwaterput van 10.000l zitten die dan daarna overloopt in de tuin. We willen de overloop aansluiten op een 2de regenwaterput van 10.000l. We zoeken iemand die deze 2 betonnen regenwaterput kan leveren en ingraven.