Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Plaatsen van een aardingslus" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van een aardingslus:

Plaatsen van een aardingslus

Geachte, Ik wil graag een aardingslus laten plaatsen onder mijn funderingssleuf. De omtrek van de sleuf is 25m². Hier zou ook nog zand op moeten gedaan worden. De sleuf zit op een diepte van 0,8 meter. Aardingslus volle blanke harde koper van 35mm, aardingsklem en aardingsonderbreker en een flexibele buis voor de uiteinden van de geleiders.

Verbouwing gezinswoning

Verbouwing gelijkvloers gezinswoning half open bebouwing: - Afbraak muren, vloeren, badkamer en keuken gelijkvloers - rioleerwerken kruipkelder tot voorbij de gevel (niet tot op het straat) - 2 Ruimtes (kamers): ingraven aardingslus, plaatsen pvc-folie, wapenen met netten, betonneren plaat 15 cm + product tegen waterdoordringing - poetrels, sloffen en kolommen plaatsen volgens plan ingenieur - metselwerken wand tussen berging en keuken, 14 cm dik (15 m²) ; bergruimte achter hal 14 en 9 cm dik (9 m²) ; binnenmuren berging en wc 9 cm (20m²) - dorpels in blauwe hardsteen: 5 cm dikte aan schuifraam, aan achterdeur en aan raam zijgevel

Plaatsen van een regenwaterput (10000L), ...

Plaatsen van een regenwaterput (10000L), graven van de fundamenten, plaatsen van een aardingslus, aansluitbocht met leidingen tot aan de rooilijn. Gieten van de funderingen. Alles dient te gebeuren volgens plan.