Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Plaatsen flexibele dubbelwandig buis in schoorsteen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen flexibele dubbelwandig buis in schoorsteen:

Plaatsen flexibele dubbelwandig buis in schoorsteen

In een bestaande schouw wensen wij bovenstaande buis te plaatsen en aan te sluiten op een inbouw houthaard.

Flexibele zonnepanelen voor op bol dak

We zijn op zoek naar zonnepanelen voor plaatsing op een bol zinken dak. We zouden graag werken met flexibele matten die mooi kunnen liggen tussen de opstaande naden van ons dak. We kregen reeds voorstellen om te werken met de klassieke harde panelen vastgeklipt op die naden, maar gezien de ligging aan de kust hebben we (alsook onze architect) er geen vertrouwen in dat dit een storm overleeft. Dergelijke matten bestaan (bijv. http://www.solar-constructions.com), maar die firma's plaatsen blijkbaar niet bij particulieren.

Plaatsen van een aardingslus

Geachte, Ik wil graag een aardingslus laten plaatsen onder mijn funderingssleuf. De omtrek van de sleuf is 25m². Hier zou ook nog zand op moeten gedaan worden. De sleuf zit op een diepte van 0,8 meter. Aardingslus volle blanke harde koper van 35mm, aardingsklem en aardingsonderbreker en een flexibele buis voor de uiteinden van de geleiders.

Schouw ondersteunen

We willen een kachel plaatsen, de flexibele inox buis is al geplaatst maar de schouw zou nog ondersteunt moeten worden.

Flexibele plaatsen

Wij zouden een flexibel enkelwandig buis in de schouw latten trekken. Graag de kostprijs.

Flexibele plaatsen

Graag wil in een bestaande schouw een dubbelwandige flexibel laaten plaatsen voor een houtkachel. Schouw is +/- 10m en diameter van kachelbuis is 120mm. Graag offerte voor de installatie van dit alles.

Plaatsen flexibele dubbelwandig buis in schoorsteen

Ik had graag een prijsofferte gehad voor aansluiten van een pelletkachel met dubbelwandig flexibel met lengte van ongeveer 7 meter en diameter 80 centimeter. Schouw loopt een stuk schuin en is in totaal ongeveer 5,5 meter hoog. Samen met afdekplaat op schouw en buitenkap, T-stuk(ken) en reinigen van bestaande schouw. Foto ter beschikking.

Plaatsen flexibel rookkanaal

Ik wil een flexibel dubbelwandig rookkanaal laten plaatsen in bestaande schouw voor aansluiting houtkachel. Hoogte schouw is 6 m, diameter flexibele 130 mm