Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Plaatsen grote rolluiken en vliegenramen op maat" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen grote rolluiken en vliegenramen op maat:

Plaatsen grote rolluiken en vliegenramen op maat

We zoeken iemand die onze oude rolluiken er kan uithalen, twee nieuwe kan plaatsen. Daarnaast zouden we ook twee vliegenramen (buiten zijde) op maat willen laten maken.

Plaatsen regenwaterput

Ik wil eventueel een regenwaterput plaatsen. Een put van 5000 of 10 000 liter. Beton of pvc zijn we nog niet aan uit. We hebben een heel grote kelder, dus die waterput kan eventueel bovengronds komen.

Dakterras heraanleggen en trap naar de tuin plaatsen

Openbreken en opnieuw aanleggen van een waterdicht terras op de garage met grote tegels. Gaat om een terras van 16 m² met 2 aflopen. Liefst bezetten met epdm, blauwe steen op rand of andere afboording. Nieuwe balustrade op terras en trap naar tuin plaatsen.

Regenwaterput installeren voor huishoudelijk gebruik

Wij hebben net een woning aangekocht. Wij willen een regenwaterput installeren graag achteraan in de tuin voor huishoudelijk gebruik. Dit is een HOB er is voldoende plaats. We opteren voor een grote put, misschien wel de grootste put indien er mogelijkheid bestaat die te plaatsen.

Regenwaterput installeren

Ik zou graag een regenwaterput plaatsen in mijn woning. De tuin is volledig omsloten en moeilijk toegankelijk voor grote graafmachines. Ik vermoed dat we daarom best kunnen opteren voor een plat model. Ons gazon is ongeveer 6 x 6 m en daar zou dus genoeg plaats moeten zijn om een groot ondergronds model te plaatsen. We hebben een kleine 200 m² dakoppervlak, dus qua volume zou ik graag zo groot mogelijk gaan. Alle regenwater komt langs achter in de tuin toe (Opstaande daken komen toe op plat dak, plat dak komt toe in de tuin via de goten).

Boren van een waterput en plaatsen van pomp

Ik wil een waterput in mijn tuin laten boren om mijn groenten en gazon te sproeien bij grote en langdurige droogte.

Valse wanden plaatsen en grote ruimte verdelen in kleine ruimtes

Ik zoek iemand die goed valse wanden kan plaatsen. Er zou 1 kamer moeten afgewerkt worden met gyproc platen en gips. Verder hebben wij nog 1 grote kamer die verdeeld zal moeten worden in 5 kleine kamertjes (ongeveer 30 m valse wand). Wij hebben alles van materiaal liggen zodat men niet te veel moet voorbereiden. Als er met eigen materiaal gewerkt moet worden is dat ook geen probleem. Er moeten ook deuren geplaatst worden.

Draadafsluiting plaatsen met poortje

Wij wonen in een halfopen bebouwing met grote voortuin, oprit en achtertuin. Graag zouden we alles willen afsluiten met deels bedrading, deels houten platen. Graag met bovenbuis en ook een enkel poortje. Ongeveer 70 meer af te sluiten.