Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Plaatsen metalen tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen metalen tuinhuis:

Plaatsen metalen tuinhuis

Het plaatsen van bovenstaande tuinbox 87 GEYZ 242 x 217 x 193 cm. Ondergrond is reeds voorzien.

Metalen zwembad plaatsen in tuin

Metalen ovalen zwembad van 7m x 3.5m x 1.5m installeren. Moet voor 60cm in de grond zitten. Voorzien van zandfilter, pomp, warmtewisselaar voor bestaande zonneboiler en warmtepomp. Warmtepomp dient enkel om bij te verwarmen bij goed weer in periode van mei tot september.

Plaatsen van een carport en metalen poort

Voor het plaatsen van : Carport Hannover 6,04 x 5,10, incl. grondbevestigingen metalen tuinpoort Alberts, 3,00 x 1,75

Plaatsen metalen tuinhuis

Metalen tuinhuis Makro type 106TASL afmetingen 303 x 197 x 224 cm. Totale nieuwe aanvraag. oud tuinhuis is besteld. Fundering ligt er ook al.

Aluminium buizen bekleden

Het bekleden van 2 metalen( aluminium) kokers met steenstrips. Totaal ca 6m². Het gaat enkel over het plaatsen van de steenstrips, alles is al aanwezieg qua materiaal

Nieuwe voetbaltribune plaatsen

We zijn nu op zoek naar iemand die een nieuwe tribune wilt plaatsen voor naast ons voetbalplein. De totale lengte zou ongeveer 40 meter moeten bedragen. De zijwanden aan weerszijden een opgebouwd muurtje tot in de helft en de andere helft in plexiglas. Aan de achterwand moeten metalen golfplaten komen.

Metalen omheining met hek plaatsen

Ik wil mijn tuin afsluiten zodat mn hond niet kan weglopen (en mijn tuin vergroot wordt). Concreet: metalen omheining +- 9 meter op 5 meter (enkele kant; andere L x B is de heg). En een poortje te integreren uit bestaande deel hek. De hoogte 1.80 meter of 2 meter.

Metalen workshop plaatsen met ondergrond

Ik overweeg om een metalen workshop 300 x 450 x 230 cm van Makro te laten plaatsen. Ook dient er wellicht nog een ondergrond te worden voorzien.