Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Plaatsen regenput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen regenput:

Uitgraven en plaatsen van een regenput

Uitgraven en plaatsen van een regenput van 7500 liter en voorzien van pomp en nodige aansluitingen.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc

Wij willen een regenput van 10.000 liter plaatsen in onze voortuin. Ook dient de volledige installatie met pomp en overloop geplaatst te worden.

Regenwaterput graven en plaatsen

Wij willen een regenwater put en een septische put laten installeren. wij zijn daar momenteel aan het verbouwen. Een plastiek regenput kan door de garage (2 garagepoorten) naar de tuin. Verder zouden we ook nog de leidingen en filters moeten laten plaatsen.

Graven, leveren en plaatsen regenwaterput

Graven van een opening, het leveren en plaatsen van een regenput van totaal volume 7000 liter. Deze dient om het totale volume met de bestaande regenput uit te breiden.

Reinigen en herstellen van regenput

Regenput zelf teruggetrokken, gemerkt dat er barsten, losse cement en betonijzer te zien is. Put is van 1976 en altijd in gebruik geweest. Andere put wil ik ook doen maar zonder verlies van water. Ene put hersteld en gereed voor gebruik, water overhevelen en 2de put herstellen. Graag ook afvoeren regenputten voorzien op toekomstige gescheiden riolering. Nieuwe aanzuigleidingen met filters plaatsen. Inhoud putten moet ik nog uitzoeken.

Plaatsen van regenwaterput

ik wil graag een regenput plaatsen van circa 20000 liter

Extra regenput plaatsen

Ik wil een bijkomende regenput plaatsen. Ik heb er al een van 5000 liter. Beide moeten met elkaar verbonden worden. Mijn toiletten, buitenkranen en wasmachine worden erdoor bevoorraad. Er is een regenwaterpomp aanwezig. Ligt onder oprit.

Regenput plaatsen

Regenput installeren in de tuin inclusief graafwerken. We willen een regenput van 15.000 of 10.000 liter