Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Plaatsen regenwaterput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen regenwaterput:

Plaatsen regenwaterput

Plaatsing en aansluiting extra regenwaterput graag één van 10 000 liter, indien er nog een grotere maat bestaat zouden we die willen overwegen (20 000 liter?). Het is de bedoeling om bestaande regenput te laten overlopen naar de nieuwe regenwaterput. Er zou ook een aansluiting tussen bestaande en toekomstige moeten komen.

Plaatsen en aansluiten regenwaterput en septische put

Het plaatsen en aansluiten van een regenwater put (5.000 Lt) en septische put (5 i.e.) bij een nieuwbouw. Plannen van uitvoering en aansluiting zijn beschikbaar.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Wij gaan binnenkort starten aan de bouw van onze veranda, als bijkomende maatregel zijn we vanuit het omgevingsloket verplicht om het regenwater op te vangen. Het regenwater zouden we willen recupereren om onze toiletten mee te spoelen en de tuin te sproeien. Zou gaan om voor plaatsen en aansluiten van de regenwatertank. Ik vermoed dat ik een inhoud van 7.5 kubieke nodig heb.

Regenwaterput plaatsen en pomp installeren

Vakman voor het plaatsen van geschikte regenwaterrecuperatie.

Plaatsen en aansluiten regenwaterput

Plaatsen regenwaterput van 20.000 liter in tuin en aansluiten op regengoten + waterleidingen huis.

Plaatsen regenwaterput

Ik wil een regenwaterput laten plaatsen, het zou een betonnen put zijn van 7000 of 10000 liter.

Regenwaterput plaatsen

Regenput van 5000 liter plaatsen onder oprit naast bestaande put: opbreken bestaande stabilisé en aanpassen van leidingen. Huidige put wordt bezinkingsput.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik heb een rijwoning gekocht en wil een regenwaterput plaatsen in mijn tuin. De breedte van de voordeur is 95 cm, daarna zijn de openingen tot de tuin allemaal breder. Op mijn regenwaterput zullen volgende aansluitingen zitten: 2 toiletten, 1 wasmachine, 1 buitenkraan en 1 binnenkraan. Ik veronderstel dat een regenwaterput van 5000 liter wel ok is hiervoor? En een betonnen exemplaar zal uitgesloten zijn aangezien deze door de woning moet gedragen worden.