Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Plaatsen van regenwaterput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van regenwaterput:

Regenwaterput plaatsen

Graag had ik een regenwaterput laten plaatsen onder mijn oprit van 7500l; Best een zo plat mogelijke tank daar het grondwater altijd nogal hoog staat.

Plaatsen van regenwaterput

Ik kocht een woning uit 2012. Deze heeft een regenwaterput van 5000l (aangesloten op tuinkraan, wasmachine en toiletten). Voorzien van een tweede regenwaterput van 5000l

Regenwaterput plaatsen

Regenput aan te leggen. Die zou in de voortuin kunnen komen en het regenwater aan de voorkant van het dak opvangen. Er moet dan ook een kraantje geplaatst worden zodat we het opgevangen water buiten kunnen gebruiken: tuin sproeien, auto wassen,...

Regenwaterput in beton plaatsen

Ik wil een regenput in beton plaatsen. Graag een put van van 10 000 of 15 000 liter. Ook het graafwerk moet nog gebeuren.

Regenwaterput plaatsen in beton 10 000 liter en aansluiten

Graven, plaatsen en aansluiten van regenwaterput van 10000 liter. Voor het huishoudelijk gebruik, wasmachine. Het is een open bebouwing, gemakkelijk toegankelijk.

Plaatsen van regenwaterput 15000 liter en aansluiten

Wij willen een regenwaterput van 15. 000 liter laten plaatsen, met de nodige filters en systemen. Wij zouden het regenwater willen gebruiken voor : toilet, wasmachine, vaatwas, tuin besproeien, auto wassen, ... Dit is een open bebouwing, gemakkelijk te bereiken.

Regenwaterput plaatsen + aansluiten op waterleiding

Ik wil een oude bestaande regenwaterput laten neutraliseren en (op een andere plaats? ) een nieuwe regenwaterput laten plaatsen. Gebruik voor wasmachine, toiletten... Deze dient dan ook verbonden te worden met de waterleiding. Er is een oprit die toegang geeft tot de locatie.

Regenwaterput in beton plaatsen

Wij willen graag 2 regenwaterputten in beton laten plaatsen en aansluiten van 10. 000l. Aan de zijkant van de tuin te plaatsen .