Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Plaatsen van regenwaterput met waterpomp" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van regenwaterput met waterpomp:

Graven, leveren en plaatsen regenwaterput

Graven van een opening, het leveren en plaatsen van een regenput van totaal volume 7000 liter. Deze dient om het totale volume met de bestaande regenput uit te breiden.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik wil graag mijn septsiche put verwijderen en vervangen door een regenwaterput met pomp installatie. Er ligt riolering in de straat dus het verwijderen van de septische put is normaal gezien geen probleem. Septische put ligt aan straat kant en is makkelijk bereikbaar. Makkelijk aan te sluiten = wasmachine, tuinberegening, 4,5are is het huis met tuin ongeveer.

Regenwaterput plaatsen

Wij willen een regenwaterput steken, liefst van 20 000 liter. Afhankelijk van wat het advies zegt kan dit in de kruipkelder of in de tuin.

Regenwaterput plaatsen

Betonnen regenwaterput van 10.000L steken in voortuin. Inclusief pomp en aansluiting.

Regenwaterput plaatsen

Ik wil 2 regenwaterputten van 20.000l elk laten plaatsen, samen met alle aansluitingen op die putten. Daarvoor moet ons terras opgebroken en heraangelegd worden. Ong. 50m² en bestaat uit tegeltjes van 10 op 10 cm. Indien mogelijk zou ik deze zoveel mogelijk wensen te hergebruiken.

Regenwaterput graven en plaatsen

Regenwaterput met 2 verschillende waterresservoirs graven en plaatsen. 2 Onderste buren willen waterput zetten om die door te trekken naar toilet, douche,... Momenteel 7 garages en men wil dat dak gebruiken om waterput te vullen.

Putboring uitvoeren voor tuin of regenwaterput laten steken

Waterlek bijeenkomst dakafvoer en riolering wat moet hersteld worden. Ik zou graag tegelijk een regenwaterput of waterboring met installatie te laten plaatsen.

Plaatsen van regenwaterput

ik wil graag een regenput plaatsen van circa 20000 liter