Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Plaatsing van een inox flexibel in schouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsing van een inox flexibel in schouw:

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Wij willen de overgang van de huidige kachelbuis in de bestaande schouw laten aanpassen om schouwbrand aan de aansluiting binnen (kachelbuis/schouw) te voorkomen. Eventuele plaatsing van nieuwe flexibel of inox buis in de bestaande schoorsteen is zeker bespreekbaar

Plaatsen van inox buis in schoorsteen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van een inox buis in bestaande oude schoorsteen.

Installeren van inox rookkanaal

Voor een bestaande houtkachel zijn wij op zoek achter een installeur om een inox rookkanaal te plaatsen. Plaatsing zo snel mogelijk.

Algemene aannemerswerk buiten

Dringend (september): voegwerk buiten, afvoerbuizen vervangen Niet zo dringend (okt of nov): elektriciteit op terras leggen, verankering voordeur, trapleuning buiten aankoop en installatie, kleinere werkjes Werken in detail (ook uw prijs graag per onderdeel): Voegen: -dakpannen rondom terras opnieuw opvoegen met waterafstotend (Kompactuna) 11m op 6m -tegels vd trap naar tuin opvoegen: 10m -Kleine spleten in buitenmuur opvullen Aankoop en plaatsing: -1 galva inox trapleuning (hoogte 336 op grondlengte 5m) bestellen en plaatsen -zink onderaan witte muur plaatsen: 5m Elektriciteit: -Voedingsbron in keuken: gat in muur boren en hierop aansluiten: -6 terraslampjes (reeds gekocht: Absinthe aim) aan te sluiten langs achter op houten paal en aan te sluiten met nog te v

Plaatsing van een inox flexibel in schouw

Dak is recentelijk vernieuwd, schouw moest worden afgebroken en er werd aangeraden een flexibel (diameter 125 of 150 mm) te laten steken omdat er in de toekomst eventueel een houtkachel komt in plaats van de huidige gaskachel. Op dit moment nog geen schouwstuk geplaatst, de nieuwe pannen liggen erop in afwachting van verdere afhandeling.

Plaatsing inox rookkanaal in schouw

Plaatsing inox rookkanaal in schouw, voor houtvuur, hoogte : overveer 10 meter

Plaatsing tir-a-trek

Ik heb een schoorsteen met ingebouwde flexibele dubbelwandige inox buis waarop ik een tir- a- trek systeem wil plaatsen. Diameter is 15 cm. Betreft gewone rijwoning. Schoorsteen al vernieuwd met uitgang voor eigen rookkanaal en gebuurs rookkanaal. Hierbij wil ik graag prijsofferte daar ik invalide ben en me niet meer op deze hoogte waag.