Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Pomp voor grondwater slaan" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Pomp voor grondwater slaan:

Pomp voor grondwater slaan

Ik zou graag een pomp willen voor grondwater om de gazon te besproeien. Wie kan bij mij een pomp slaan? De tuin is ongeveer 350m²

Boren van een grondwaterput

Ik had graag een put voor grondwater laten boren. Het water moet dienen om een tuin te besproeien en niet als drinkwater. Ik denk dat de diepte tussen de 7 à 15m moet liggen hiervoor in onze streek, maar zeker ben ik hier niet van. De put zou een buis moeten zijn van ongeveer 10cm diameter, waar ik een pomp kan in laten zakken. Andere opties zijn ook zeker welkom.

Grondwaterput boring uitvoeren

Het boren van een put voor het beregenen van mijn tuin inclusief het leveren en aansluiten van een beregeningspomp. Tuin is zo'n 70 meter lang m.a.w. pomp met een vrij hoog debiet zal nodig zijn veronderstel ik. Het is ook de bedoeling dat de pomp langere tijd kan opstaan. Zou hem in het midden van mijn tuin willen plaatsen aangezien daar reeds een garage is waar elektriciteit aanwezig is. Grondwater schat ik hier op zo'n 3 meter maar weet niet wat de kwaliteit hiervan is.

Putboring voor grondwater en bijhorende pomp en aansluiting voorzien

Grondwater oppompen in de tuin, om jaarlijks een aantal keren zwembadwater te vervangen (73.0000 l), vijver (6m'") en terrastuin te onderhouden.Boring en installatie.

Waterput boren voor tuinbesproeing

Ik wil een grondwater put laten boren - om de tuin te besproeien. Ook pomp(met buffervat) mag geplaatst worden. Volgens buren is het hier ijzerwater - weet niet hoe diep zonder ijzer. Plaats in tuin te bepalen in overleg.

Put boren voor grondwater

Ik zou graag een put laten boren dan wel slaan inclusief een pomp. Het dient een sterke pomp te zijn omdat die 2 paarden weien dient te kunnen bewateren. (half voetbalveld ong) De leidingen liggen in de grond. Dus er dient een put te worden geboord/geslagen inclusief een pomp en aangesloten te worden.

Waterput slaan of boren voor in tuin

We zouden graag gebruik maken van grondwater voor besproeien van gazon en tuin. Ook is het vervelend dat er maar 1 kraan buiten staat en waardoor de tuinslang de ganse tijd over het terras heen blijft liggen . Dus de bedoeling is om achter in de tuin een pomp met kraan te plaatsen.

Grondwaterput boren

We zouden graag een grondwaterput boren en plaatsen van een pomp voor grondwater.