Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: poutrelle plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij klusjesmannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met klusjesmannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: poutrelle plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.

Voor goede en betaalbare klusjesmannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor poutrelle plaatsen:

Draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen

Ik wil graag tussen mijn living en keuken en draagmuur van 40 breed weg doen. Er moeten 2 poetrellen naast elkaar geplaatst worden. En in muur veranda en keuken muur moet ook poutrelle worden gezet maar de in niet dragend. Poetrellen kunnen aangekocht worden door mij zelf.

Poutrelle plaatsen

Ik wil de muur tussen keuken en living uitbreken. De muur is 3. 77m lang. Er moet dus waarschijnlijk een poutrelle van 3. 5m geplaatst worden. Het betreft een draagmuur die de buitenmuur van het verdiep erboven draagt. Graag 2 offertes: 1) U stut, breekt enkel het hoognodige uit, levert en plaatst de poutrelle. Wij breken de rest af nadat de poutrelle geplaatst is. Het puin blijft terplaatse 2) U stut, breekt de volledige muur uit, levert en plaatst de poutrelle en neemt het bouwpuin mee.

Steunmuur moet worden afgebroken, deurgat maken

Er moet een steunmuur worden afgebroken voldoende stutting nodig, steunbalken-poutrelle plaatsen. Deurgat maken in een muur. Graag komen kijken ter plaatse.

Poutrelle voor veranda

Op de buitenste stukken van beide muren (waar het verandaglas tussenkomt), moeten op de bovenkant enkele rijen stenen verwijderd worden en een slof moeten gegoten worden van +/- 45cm breed. en dat de slof terug op ongeveer de zelfde hoogte komt als wat de gemetste muur nu van hoogte heeft. Daarbovenop moet dan een poutrelle gezet worden IPE240 die met chemische bouten verankerd word op de sloffen. In het midden van de poutrelle, moet er een koker van 40/40/3 verankerd worden en de andere kant moet op de muur van de achtergevel verbonden worden met chemische bouten (niet op de gevelstenen zelf, maar wel op de beton erachter). Deze balk dient dat het I-profiel niet naar voor kan vallen. Na het plaatsen van de poutrelle, moeten beide muren nog verder opgetrokken worden

Verbouwing / aanbouw

Plaatsen van een poutrelle (ondersteuning draagmuur) Graven/gieten fundering Gieten vloerplaat Chappewerken

Afbraak en opbouw van een aanbouw voor keuken en plaatsen badkamer

Nu is er een aanbouw aan onze woning met keuken en badkamer die versleten is. Deze moet worden afgebroken, de badkamer moet op de bovenverdieping geinstalleerd worden, de zolderkamer moet worden ingericht met 2 dakramen. De verwarming moet worden doorgetrokken naar de bovenste verdiepen. Een nieuwe aanbouw moet worden geplaatst met plat dak, dakkoepel en porte-fenetre de muur tussen de aanbouw en de kamer ernaast moet worden afgebroken (poutrelle geplaatst) er moet een keuken in komen, vloer, electriciteit,...

Ik zou een muur willen weg halen en wens ...

Ik zou een muur willen weg halen en wens voor zekerheid een steunbalk (poutrelle) te plaatsen. De te overbruggen afstand is ca 5m. Ik heb echter geen kennis van welk profiel of wat dan ook en wens dit liever door een vakman met kennis van zaken te laten uitvoeren