Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Put boren pomp plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Put boren pomp plaatsen:

Put boren voor beregenen tuin

Ik zou graag een put voor grondwater laten installeren. Het zou zijn voor enkel de tuin van water te voorzien. De tuin is ongeveer 100x40m.

Put boren + pomp plaatsen

putboren + pomp plaatsen uitsluitend om de tuin van water te voorzien. De tuin is ongeveer 25are.

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Zou graag een put laten boren of slaan. Om mijn tuin te kunnen besproeien.

Put boren voor beregeningsinstallatie op aan te sluiten

Boren grondwaterput + pomp plaatsen in tuin. Vooral om de tuin te bewateren - ter grootte van een voetbalveld

Boren van een grondwaterput

Ik had graag een put voor grondwater laten boren. Het water moet dienen om een tuin te besproeien en niet als drinkwater. Ik denk dat de diepte tussen de 7 à 15m moet liggen hiervoor in onze streek, maar zeker ben ik hier niet van. De put zou een buis moeten zijn van ongeveer 10cm diameter, waar ik een pomp kan in laten zakken. Andere opties zijn ook zeker welkom.

Waterput slaan en pomp installeren

Ik zou graag een put willen laten slaan voor regenwater en met een waterpomp erbij. Waterpomp ook aan te kopen door de vakman. Probleem is hier de ondergrond, kiezelondergrond (slaan of boren we weten het dus niet). Voor in de tuin te gebruiken.

Grondwaterput boring uitvoeren

Het boren van een put voor het beregenen van mijn tuin inclusief het leveren en aansluiten van een beregeningspomp. Tuin is zo'n 70 meter lang m.a.w. pomp met een vrij hoog debiet zal nodig zijn veronderstel ik. Het is ook de bedoeling dat de pomp langere tijd kan opstaan. Zou hem in het midden van mijn tuin willen plaatsen aangezien daar reeds een garage is waar elektriciteit aanwezig is. Grondwater schat ik hier op zo'n 3 meter maar weet niet wat de kwaliteit hiervan is.

Waterput boren voor tuinbewatering

Waterput boren voor beregening piste Ik wil een put laten boren voor beregening. 1800m² aan tuin die goed bereikbaar is. Diepte van de put moet nog bekeken worden.