Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Put slaan buiten met pomp met filter plaatsen en omkasting maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Put slaan buiten met pomp met filter plaatsen en omkasting maken:

Put slaan buiten met pomp met filter plaatsen en omkasting maken

Put maken buiten met pomp en filter. Omkasting maken.

Put boren voor grondwater

Grondwater leiding slaan in de tuin. De tuin is vlot bereikbaar met grote materialen.

Waterput slaan of boren

Boren put voor grondwaterpomp. Veilig stellen van het boorgat. Plaatsen leidingen voor grondwaterpomp. Plaatsen grondwaterpomp voor divers gebruik. Vermoedelijke diepte veilig en bruikbaar grondwater is 11-30m.

Grondwaterput boren en pomp in put installeren

Ik ben op zoek naar een vakman die deze winter nog een grondwaterput kan slaan en in de put een pomp kan installeren. Het water moet hoofdzakelijk dienen voor de beregening van de tuin (druppelslang). Onze overbuur heeft een grondwaterput van ca. 8m diep en deze werkt volgens hem goed (een heel klein beetje ijzer). Op ca. 1 m diepte is een kleilaag aanwezig. Deze is vermoedelijk 3 à 4 m dik... De grondwaterput zou in onze tuin moeten geplaatst worden en is niet bereikbaar voor een machine. Alternatief is thv onze oprit, doch niet wenselijk maar indien opportuun kan het wel. Ev. ter plaatse te beslissen.

Put slaan voor tuin beregening

Ik wil een put laten slaan voor tuin beregening.

Waterput boren voor grondwater

Ik heb 26 Juli 2018 een grondwaterput laten slaan. De put is ongeveer 12 m diep. Ik heb echter nooit water kunnen winnen omdat ik denk dat de put verzadigd is. Ik kan de PVC buis immers tot boven toe opvullen met water, waardoor ik denk dat de put verzand is. Het water zakt na verloop van tijd, maar zeer traag. Wil dus zeggen dat er op hetzelfde tempo water bij komt wat niet voldoende is.

Waterput slaan voor tuin besproeien en vijver

Wij willen een putboring laten uitvoeren voor gebruik van grondwater in de tuin (planten en vijver), graag een put van ongeveer 3000L. Aan te vullen inclusief pomp installeren.

Waterput slaan

Ik wil een nieuwe waterput laten slaan voor beregening volume weet ik nog niet De pomp is reeds aanwezig. Bestaande put geeft geen water meer (ligt te lang droog?). Ik laat mij ook adviseren over waar de pomp zal moeten komen.