Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Putboring voor grondwater en bijhorende pomp en aansluiting voorzien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Putboring voor grondwater en bijhorende pomp en aansluiting voorzien:

Putboring uitvoeren

Putboring uitvoeren voor grondwater te gebruiken voor een weide. Ook kraan en pomp te voorzien.

Putboring voor grondwater en bijhorende pomp en aansluiting voorzien

Ik wil graag een waterput laten boren voor gebruik grondwater voor besproeien van de tuin. Hiernaast moet men ook een passende pomp plaatsen en kraantjes voorzien.

Putboring maken

Ik wil mijn tuin besproeien met grondwater. Graag had ik een offerte gehad voor het boren van een put.

Putboring uitvoeren voor grondwater

Wij willen de installatie van een pomp voor grondwater voor gebruik in tuin. Graag de putboring voorzien en een pomp voorzien en installeren.

Waterput boren voor grondwater

Het grondwater hier vrij diep. Met de aanhoudende droogtes, merken we dat de regenwaterput van 10.000L onvoldoende is om de zomer door te komen. Graag hadden we een putboring laten uitvoeren om grondwater te kunnen gebruiken voor het irrigeren van de tuin, maar ook om op termijn een zwemvijver te kunnen aanvullen met grondwater.

Putboring voor grondwater

Wij willen een put laten boren naast ons huis voor grondwater om onze tuin te kunnen besproeien. Met mogelijkerwijs aankoop/installatie pomp.

Grondwater Put boren

Ik had graag meer advies gehad over putboring Voor een putboring voor grondwater zonder ijzer. Dit voor de tuin wc's en wasmachine De put moet volledig achteraan in de tuin en is toegankelijk .

Waterput slaan voor tuin besproeien en vijver

Wij willen een putboring laten uitvoeren voor gebruik van grondwater in de tuin (planten en vijver), graag een put van ongeveer 3000L. Aan te vullen inclusief pomp installeren.