Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Putboring maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Putboring maken:

Putboring maken

Ik wil mijn tuin besproeien met grondwater. Graag had ik een offerte gehad voor het boren van een put.

Putboring van een waterput

Graag had ik van u een offerte voor het boren van een waterput te 9250 Waasmunster. Het water is in eerste instantie bedoeld om te gebruiken voor de wasmachine en de toiletten. Mocht het zo zijn dat de drinkbare grondwaterlaag mits beperkte meerkosten kan aangeboord worden, dan is dit natuurlijk graag meegenomen. Er zit, onder de vloerplaat, een socorexdarm die het water tot binnen kan brengen. In de nabijheid zit een betonnen regenput met een capaciteit van 3. 000 ltr, bruikbaar voor spoeling bij het boren. - Kan u mij een zo volledig mogelijke offerte maken met afzonderlijke tarifering van de boring met aansluiting op de socorex, expansievat en dieptepomp, collectorHoe diep moet er geboord worden? - Moet een dergelijke put aan