Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Putboring uitvoeren voor grondwater" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Putboring uitvoeren voor grondwater:

Waterput boren

Ik wil graag een putboring laten uitvoeren voor de tuin te besproeien (9 a12 m).

Putboring uitvoeren

Putboring uitvoeren voor grondwater te gebruiken voor een weide. Ook kraan en pomp te voorzien.

Putboring uitvoeren

Putboring voor tuin te besproeien 200 vierkante meter. Zelf pomp plaatsen.

Putboring uitvoeren en pomp en aansluiting

Putboring voor gebruik wasmachine, wc en tuin. De putboring zou zich buiten ter hoogte van de collector bevinden. De plaats waar de putboring moet komen is op de oprit dus makkelijk toegankelijk. Pomp en aansluiting ook te voorzien.

Putboring uitvoeren voor grondwater

Wij willen de installatie van een pomp voor grondwater voor gebruik in tuin. Graag de putboring voorzien en een pomp voorzien en installeren.

Waterput boren voor grondwater

Het grondwater hier vrij diep. Met de aanhoudende droogtes, merken we dat de regenwaterput van 10.000L onvoldoende is om de zomer door te komen. Graag hadden we een putboring laten uitvoeren om grondwater te kunnen gebruiken voor het irrigeren van de tuin, maar ook om op termijn een zwemvijver te kunnen aanvullen met grondwater.

Putboring uitvoeren en pomp plaatsen

Graag een put boring in de garage uitvoeren, kleine put boring met pomp. Garage is de breedte van een wagen en 3 meter hoogte.

Waterput slaan voor tuin besproeien en vijver

Wij willen een putboring laten uitvoeren voor gebruik van grondwater in de tuin (planten en vijver), graag een put van ongeveer 3000L. Aan te vullen inclusief pomp installeren.