Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Extra regenput plaatsen 3000L" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Extra regenput plaatsen 3000L:

Plaatsen van een betonnen regenwaterput van ong. 8000 liter en aansluiten op bestaande leidingen

Mijn dak heeft een oppervlakte van ongeveer 240 m2. Ik wil in de voortuin een betonnen regenput laten plaatsen vlak bij de plaats waar nu het regenwater rechtstreeks in de riolering gaat. Ik wil het regenwater gebruiken voor 2 WC's, een wateraansluiting voor de tuin en voor de wasmachine. De koppelingen kunnen in de kruipruimte worden gedaan; de filters kunnen in de garage worden geplaatst.

Extra regenwaterput plaatsen

Voor uitbreiding van de regenwaterhoeveelheid wil ik een regenput bijplaatsen. Men moet deze na het plaatsen ook verbinden met de 2 huidige waterputten.

Extra regenput plaatsen 3000L

Een extra regenput van +-3000 liter laten installeren. De voorkant van het huis .

Oude regenput verwijderen en nieuwe betonnen put plaatsen en aansluiten

Opgraven en verwijderen van betonnen regenput van 5000 Liter in voortuin. Ook plaatsen en aansluiten van nieuwe regenput van 10.000 of 12.000L met opgemetst deksel plus heraansluiten overloop, regenafvoeren en regenwateromp in kelder. Graag betonnen regenwaterput van 10.000L of 12.000L.

Regenwaterput plaatsen

Een regenwaterput installeren in een bestaande woning om te gebruiken voor de 2 toiletten, wasmachine en buitenkraantje. Momenteel is enkel pidpa water voorzien. De regenput kan eventueel ingegraven worden aan de achterkant van het huis

Tweede regenput plaatsen

Onze open bebouwing heeft een voortuinstrook van 5 m. Tussen voetpad en voorgevel een tweede regenput voorzien zo groot mogelijk 10000 L.

Regenwaterput laten steken

Wij zouden graag een regenput (10000l) laten plaatsen waar daarna garage zal gezet worden. Momenteel dus gemakkelijk bereikbaar stuk grond.

Regenputdeksel te plaatsen

Er ligt nu een dikke betonnen "plaat" op de regenput met gras errond. Wij hebben reeds een Hermelock HE 70x70 met dichtingsrubber & sleutel liggen. De hermelock moet vakkundig geplaatst worden en de betonnen plaat moet meegenomen worden - deze is erg zwaar. Er is toegang tot de tuin via een garageweg.