Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Regenput reinigen en herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenput reinigen en herstellen:

Reinigen en herstellen van regenput

Regenput zelf teruggetrokken, gemerkt dat er barsten, losse cement en betonijzer te zien is. Put is van 1976 en altijd in gebruik geweest. Andere put wil ik ook doen maar zonder verlies van water. Ene put hersteld en gereed voor gebruik, water overhevelen en 2de put herstellen. Graag ook afvoeren regenputten voorzien op toekomstige gescheiden riolering. Nieuwe aanzuigleidingen met filters plaatsen. Inhoud putten moet ik nog uitzoeken.

Reinigen en herstellen regenwaterput

We hebben in de tuin een regenput van 5000 l, denk ik. Is niet aangesloten op het huis. Met een dompelpomp vul ik regelmatig een waterton van 44 l. We vermoeden dat de regenwaterput lekt.

Reinigen en dichten van regenput

er zijn 2 regenputten met elkaar verbonden. Geplaatst in 1968. Er is zeker een lek in één van de putten. Putten moeten gereinigd worden en wellicht ook waterdicht gemaakt.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Reinigen en herstellen regenwaterput van 4m x 1.4m x 1.4m. Is een gemetste en gecementeerde regenput onder keuken. Waterpeil zakt sinds vorig jaar. Put is bereikbaar via een mangat van 40cm x 50cm. Geen vuil in put en geen loshangende of afvallende cementdelen.

Reinigen dakgoot en nazicht pomp regenput

Ik wil de dakgoot reinigen, ze zit verstopt en loopt over. De dakgoot is 6m hoog en mijn ladder is niet hoog genoeg. Ik woon in een rijwoning, voetpad is ca 3 meter breed. De weg heeft een helling. 2de klus is de pomp in de regenput. De put stond droog in april, ben toen overgeschakeld naar stadswater maar nu de put weer gevuld is, wil de pomp niet meer draaien. De pomp staat in de garage en geeft ‘ failure ‘ als foutmelding. Ik vermoed dat de toevoer van water gestremd is door vuil?

Lek in regenput dichten en reinigen

Nakijken en dichten van waterput onder het huis. Eventueel ook reinigen. De put staat momenteel droog

Regenwaterput reinigen en terug in gebruik stellen

Regenput dat deze week is leeg getrokken reinigen. Volume van 3000 liter. Diameter is te smal om het zelf te doen.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Oude regenput 1500 liter zouden we graag gebruiken Staat momenteel droog Waarschijnlijk loopt het water weg door scheuren... Moet gereinigd en hersteld worden + buis waar het water inkomt is verstopt (door bladeren).