Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Regenput reinigen en herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenput reinigen en herstellen:

Reinigen dakgoot en nazicht pomp regenput

Ik wil de dakgoot reinigen, ze zit verstopt en loopt over. De dakgoot is 6m hoog en mijn ladder is niet hoog genoeg. Ik woon in een rijwoning, voetpad is ca 3 meter breed. De weg heeft een helling. 2de klus is de pomp in de regenput. De put stond droog in april, ben toen overgeschakeld naar stadswater maar nu de put weer gevuld is, wil de pomp niet meer draaien. De pomp staat in de garage en geeft ‘ failure ‘ als foutmelding. Ik vermoed dat de toevoer van water gestremd is door vuil?

Lek in regenput dichten en reinigen

Nakijken en dichten van waterput onder het huis. Eventueel ook reinigen. De put staat momenteel droog

Regenwaterput reinigen en terug in gebruik stellen

Regenput dat deze week is leeg getrokken reinigen. Volume van 3000 liter. Diameter is te smal om het zelf te doen.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Oude regenput 1500 liter zouden we graag gebruiken Staat momenteel droog Waarschijnlijk loopt het water weg door scheuren... Moet gereinigd en hersteld worden + buis waar het water inkomt is verstopt (door bladeren).

Regenput reinigen en nakijken op lekken

Onze regenput (6000 liter) zou best eens gereinigd worden. Hij bevat enkel regenwater en dat kan waarschijnlijk gepompt worden in de beek die langs ons perceel loopt (iets meer dan 20 meter van de put). Het regenwater wordt enkel gebruikt om de tuin te besproeien, dus desinfecteren is niet nodig. Na het reinigen zou de put moeten nagekeken worden op lekken en eventueel gedicht worden. De put is van het jaar 1968, hij werd in 2004 gereinigd.

Lek in regenput dichten

Onze regenput is duidelijk lek, we zien het water binnenstromen in onze kelder. De put is momenteel niet aangesloten op ons waternet en willen hem graag laten legen. Hiernaast willen we hem laten reinigen en het lek dichten om hen daarna terug aan te sluiten. Het gaat om een gemetste regenput van 10 000 liter.

Regenput reinigen

Reinigen regenput.

Reinigen van regenput

Ik had graag een offerte gekregen voor het reinigen van een regenput