Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Oude regenput verwijderen en nieuwe betonnen put plaatsen en aansluiten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oude regenput verwijderen en nieuwe betonnen put plaatsen en aansluiten:

Oude regenput verwijderen en nieuwe betonnen put plaatsen en aansluiten

Opgraven en verwijderen van betonnen regenput van 5000 Liter in voortuin. Ook plaatsen en aansluiten van nieuwe regenput van 10.000 of 12.000L met opgemetst deksel plus heraansluiten overloop, regenafvoeren en regenwateromp in kelder. Graag betonnen regenwaterput van 10.000L of 12.000L.

Slopen woning

We plannen onze woning te slopen en opnieuw te bouwen, werken te starten eind dit jaar. Graag voorstel voor het slopen en afvoeren van onze woning. Het gaat om een bungalow van 9x12m, koppelwoning met gemene gevel van 12 meter. Woning heeft geen vloerplaat, verder is er nog een regenput, septische put en geneutraliseerde mazouttank. De dakconstructie is hout, er is geen kelder. De technische installaties zullen we zelf verwijderen.

Installatie handpomp op regenput en wat verfraaien

Ik beschik over een ondergrondse regenput van ca. 3000 liter. Ik ben op zoek naar een handige harry die een handpomp kan installeren zodat ik niet steeds weer putdeksel moet verwijderen en dompelpomp moet gebruiken. De bedoeling is van het geheel iets fraais te maken met kiezelsttentjes, plantjes en dergelijke meer.

Vervangen van mazouttank door regenput

Ik heb een ondergrondse mazouttank achteraan in de tuin die ik wil vervangen door een regenput van 5000 of 10000 liter. De toegang tot de tuin kan langs de woning maar heeft een beperkte breedte van 3 meter. Ik ben hiervoor op zoek naar een vakman die de mazouttank kan verwijderen en meenemen om een regenput op dezelfde plaats te zetten zonder schade aan te brengen aan de woning.

Uitbreiding keuken + ombouwen berging tot badkamer

Uitbouwen van de bestaande keuken en bergruimte ombouwen naar kleine badkamer met WC en douche; oppervlakte ca. 12m²; verwijderen bestaande raam/muur tss keuken en terras; plaatsen constructie met standaard lichtstraat; afwerking; plaatsen septische put en regenput + pomp aanvoer regenwater;

Regenput

Ik heb een oude regenput staan tegen de boerderij, die waarschijnlijk lekt. De muren van de slaapkamer en keuken worden stilaan nat. Kan ik iemand raadplegen om deze te laten verwijderen voor het te laat is.