Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Regenwaterpomp installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterpomp installeren:

Regenwaterpomp installeren

Ik ben eind vorig jaar verhuisd naar een nieuwe woning. 2 sanitaire werken zou ik hier willen uitvoeren: - Aansluiten regenwaterput: de put is er en leidingen liggen klaar maar er is nog geen dompelpomp om de aansluiting te voltooien. Hij zou aangesloten moeten worden op het toilet. en de kleine tuin van 4x4m.

Grondwaterput installeren

Waterput laten boren om grondwater te gebruiken voor de tuin. Ook een regenwaterpomp te voorzien. Achteraan in de tuin en makkelijk toegankelijk

Elektrische waterpomp muurmodel installeren

Elektrische regenwaterpomp van +/- 20 jaar oud is kapot. Ze hangt aan de muur en er zit een kraan op zodat het regenwater kan gebruikt worden voor dweilen, planten water geven, etc. We zoeken iemand die een nieuwe pomp ( muurmodel) kan installeren.

Regenwaterpomp installeren en aansluiten op regenwaterpomp

Enkel buis van regenwaterput komt uit in garage. Graag aankoop en aansluiting van regenwaterpomp.

Industriële waterpomp nakijken

Wij zijn een glasblazerij gelegen te Vilvoorde en we hebben zo'n 15 jaar geleden een regenwaterpomp laten installeren. Ondertussen werkt deze pomp niet meer naar behoren. Daarom zijn we nu op zoek naar iemand die ons hele regenwatersysteem kan komen bekijken om ons te zeggen of we al dan niet bepaalde aanpassingen moeten doorvoeren. Mocht deze technieker eveneens Frans kunnen spreken, zou dit een pluspunt zijn. Het is een Willo waterpomp.

Installatie regenwaterpomp

Ik zou graag een regenwaterpomp laten installeren met ook een filter om aan te sluiten op wasmachine en toilet ed. Schakeling tussen regen en leidingwater ook mogelijkheden bekijken.