Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Huidige regenwaterput herstellen of vervangen door een nieuwe" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Huidige regenwaterput herstellen of vervangen door een nieuwe:

Reinigen en herstellen regenwaterput

Regenwaterput van 10.000L reinigen en herstellen. Er zit een lek in.

Regenwaterput herstellen

We denken dat regenwaterput lekt, gezien het zeer lage peil na een aantal weken regen. We zoeken iemand die dringend eens ter plaatse kan komen kijken. 2 putten van 10.000L. Graag eerst schade vaststellen en dan offerte geven. Vanaf vrijdag staat hij leeg en uitgekuist.

Regenwaterput herstellen

Gemetste regenwaterput herstellen, put van 1 m diep,4m breedt en 6 m lang. Er staat geen drup meer in wat niet normaal is. Hij zit onder de garage.

Herstellen regenwaterput

Wij zoeken iemand die onze waterput 10.000L kan herstellen. Waterput is altijd leeg. Bij onze aankoop hebben ze ons laten weten dat er ergens een lek zit.

Reinigen en herstellen regenwaterput

We hebben in de tuin een regenput van 5000 l, denk ik. Is niet aangesloten op het huis. Met een dompelpomp vul ik regelmatig een waterton van 44 l. We vermoeden dat de regenwaterput lekt.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Reinigen en herstellen regenwaterput van 4m x 1.4m x 1.4m. Is een gemetste en gecementeerde regenput onder keuken. Waterpeil zakt sinds vorig jaar. Put is bereikbaar via een mangat van 40cm x 50cm. Geen vuil in put en geen loshangende of afvallende cementdelen.

Herstellen regenwaterrecuperatie

Een aantal jaar geleden hebben we onze regenwaterpomp uitgeschakeld omdat deze steeds uitviel doordat hij lucht aanzoog. Na wat zoeken vermoeden we dat het probleem zit in de aansluiting in de put tussen de drijvende vlotter en de PE-leiding die van de put naar ons huis loopt. We zouden deze nu willen laten herstellen zodat we het regenwater terug kunnen gebruiken. Het betreft een regenwaterput van +/- 7000 L. Pomp komt van Sack Selfbouw (zie foto in bijlage) Werk houdt dus vermoedelijk in : - controle of die koppeling inderdaad het probleem is - regenwaterput leeg maken - klemkoppeling in de put herstellen - regenwaterput reinigen indien nodig (is nu al een aantal jaar niet gebruikt, dus water is vermoedelijk niet zo proper meer)

Herstellen regenwaterput

Ik heb twee regenwaterputten van elk ong. 7000l. 1 put staat praktisch leeg : deze zou moeten gereinigd en gecementeerd worden 1 put moet enkel geledigd worden en gereinigd worden. Het hevelsysteem zou ook moeten nagekeken worden en indien nodig hersteld worden.