Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Regenwaterput herstellen en 2e bij steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterput herstellen en 2e bij steken:

Regenwaterput herstellen en 2e bij steken

We wonen in een. Huis v 1952. De regenput lekt/ er komt geen water in. We zouden die willen laten herstellen. En een extra put bijbouwen.

Regenwaterput waterdicht maken

Wij beschikken over een waterput van +/- 15.000 liter (oude serreput van een druivenserre). De put is gemetst en bezet. Bedoeling: metselwerk herstellen. Duurzame exoyycoating aanbrengen.

Herstellen regenwaterput

Er is vermoedelijk een lek in mijn regenwaterput. Die staat volledig leeg en ik heb nog geen regenwater verbruikt. Ik denk dat die een capaciteit heeft van 1500L.

Beerput en waterput herstellen

Opknappen en herstellen van een beerput en een regenwaterput. Regenwaterput vermoeden we van 5000 liter. Er is ook nog geen pomp aanwezig.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Oude regenwaterput terug in gebruik nemen, eerst reinigen en herstellen. Ik vermoed dat het aan de pomp ligt.

Herstellen betonnen platen septische put

Het herstellen van de betonkant van een regenwaterput en het vervangen van het huidige deksel met een deksel met een handwaterpomp, functioneel en decoratief.

Waterpomp nakijken en herstellen

Ik heb een waterpomp om regenwater uit de regenwaterput op te pompen,maar die pomp slaagt voortdurend op. Al verschillende keren terug druk opgezet,maar in een mum van tijd slaagt die pomp weer voortdurend weer op.

Herstellen regenwaterpomp DAB

Wegens een vroegere vervuiling van onze regenwaterput, werkt de DAB regenwaterpomp niet meer zo goed. Hij stopt telkens een halve seconde tijdens het bijvullen van bvb. Een toilet en bij langduriger gebruik (besproeien van gazon) gaat hij na een 10-tal minuten in alarm (stopt, waarna op reset moet gedrukt worden)> We vermoeden dat er binnenin de pomp of het kleppensysteem zich vuil bevindt