Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Regenwaterput installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterput installeren:

Plaatsen van regenwaterput in plaats van mazouttank

Mazouttank in oprit van 5400L saneren en verwijderen. Regenwaterput van 5000L installeren. Bedoeling is om met de wc en dergelijke aan te sluiten op termijn.

Regenwaterput laten plaatsen

Regenput in de tuin achteraan installeren, dit betekent toch enkele sleuven graven van enkele meters lang . Daarna verbinding maken naar het huis. En dan installatie maken om regenwater te mogen gebruiken voor toilet en wasmachine. 12are - waar dat nog een bungalow opstaat.

Regenwaterput plaatsen en aansluiting voorzien

Regenwaterput met alles erbij laten plaatsen en aansluiten. Op zoek naar een vakman die het totale project voor zich kan nemen, dus ook voorzien van de pomp en deze installeren.

Regenwaterput installeren en aansluiten

Regenwaterput 5000 liter installeren en aansluiten om water te gebruiken voor wc. Put te installeren in de oprit (klinkers) .

Regenwaterput graven en plaatsen

Wij willen een regenwater put en een septische put laten installeren. wij zijn daar momenteel aan het verbouwen. Een plastiek regenput kan door de garage (2 garagepoorten) naar de tuin. Verder zouden we ook nog de leidingen en filters moeten laten plaatsen.

Regenwaterpomp installeren

Ik ben eind vorig jaar verhuisd naar een nieuwe woning. 2 sanitaire werken zou ik hier willen uitvoeren: - Aansluiten regenwaterput: de put is er en leidingen liggen klaar maar er is nog geen dompelpomp om de aansluiting te voltooien. Hij zou aangesloten moeten worden op het toilet. en de kleine tuin van 4x4m.

Ontkoppelen regenwater/sanitair afvalwater en aanleg regenwaterput

Regenwaterafvoer van een alleenstaande woning afkoppelen van de afvoer van het sanitair water Installeren van een regenwaterput (graven + heraanleg oprit en terras) Aansluiten van regenwaterinstallatie voor gebruik buiten (kraantje) en binnen (wasmachine + kraantje)

Regenwaterput installeren

Ik wil een regenwaterput in mijn tuin. Er liggen momenteel overal klinkers in de tuin en enige beplanting die ook weg moet. Achter de tuin staan 2 garages, het is dus niet mogelijk om met graafmachines in de tuin te geraken. het zou ondanks wel een redelijk grote put moeten zijn.