Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Nieuwe regenwaterput plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe regenwaterput plaatsen:

Regenwaterput plaatsen

Plaatsen regenwaterput, filters, pomp, aansluiten. Voor gebruik in wasmachine, douche, wc in bestaande gezinswoning. Het is voor een gezin van vier mensen. Ik schat zo'n 15 000 liter.

Regenwaterput graven en plaatsen

Wij willen een regenwater put en een septische put laten installeren. wij zijn daar momenteel aan het verbouwen. Een plastiek regenput kan door de garage (2 garagepoorten) naar de tuin. Verder zouden we ook nog de leidingen en filters moeten laten plaatsen.

Plaatsen regenwaterput

Alvorens het aanleggen van onze tuin willen we een regenwaterput laten plaatsen. We hebben iemand nodig die ter plaatse advies kan geven over waar de put best te plaatsen, inhoud, beton of plastiek,...en dan uiteindelijk de put ook echt te plaatsen en aan te sluiten.

Regenwaterput bijsteken

Wij zouden graag een regenwaterput van 5000 of 10000L bij plaatsen van naast onze huidige van 5000L. Het zouden communicerende putten moeten worden die op elkaar afgestemd zijn. Die zou onder onze oprit moeten zitten, dus dwz dat de oprit opgebroken gaat moeten worden en daarom zoeken we iemand die die na afloop ook onze oprit terug in de originele staat kan leggen.

Graven, leveren en plaatsen regenwaterput

Graven van een opening, het leveren en plaatsen van een regenput van totaal volume 7000 liter. Deze dient om het totale volume met de bestaande regenput uit te breiden.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik wil graag mijn septsiche put verwijderen en vervangen door een regenwaterput met pomp installatie. Er ligt riolering in de straat dus het verwijderen van de septische put is normaal gezien geen probleem. Septische put ligt aan straat kant en is makkelijk bereikbaar. Makkelijk aan te sluiten = wasmachine, tuinberegening, 4,5are is het huis met tuin ongeveer.

Regenwaterput plaatsen

Wij willen een regenwaterput steken, liefst van 20 000 liter. Afhankelijk van wat het advies zegt kan dit in de kruipkelder of in de tuin.

Regenwaterput plaatsen

Betonnen regenwaterput van 10.000L steken in voortuin. Inclusief pomp en aansluiting.