Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Regenwaterput plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterput plaatsen:

Plaatsen regenwaterput

Ik wil eventueel een regenwaterput plaatsen. Een put van 5000 of 10 000 liter. Beton of pvc zijn we nog niet aan uit. We hebben een heel grote kelder, dus die waterput kan eventueel bovengronds komen.

Regenwaterput plaatsen

Wij zouden een regenput en installatie tot aan collector willen laten plaatsen. Qua inhoud schat ik een 10 000 liter en graag een 5 à 10 meter verwijderd van mijn woning.

Regenwaterput plaatsen

Ik wil een kunststoffen regenwaterput van 5000 L met nodige filters en pomp in de put laten installeren in de achtertuin onder de grond. De woning is een alleenstaand huis en de achtertuin is makkelijk te bereiken via een oprit die tot achteraan loopt. Momenteel is reeds een kunststoffen put van ong. 1.000-1500 L geplaatst waarop een afvoerpijp van het dak is verbonden en een darm onder de grond in de tuin bij overlopen van de put. Bedoeling is deze te vervangen door een grotere (5000L) welke dan door mijn loodgieter zal verbonden worden met 2 WCs, de wasmachine en een kraantje.

Lekkende regenwaterbuis en verzamelput vervangen

Langs mijn vrijstaande woning ligt een gemetselde verzamelput die lekt. Deze wil ik laten vervangen. Tevens is een afvoerbuis van regenwater die naar deze put loopt gebroken. Deze moet eveneens vervangen worden. Indien mogelijk zou ik gelijktijdig een bypass over de septische put willen aanleggen. Een te onderzoeken optie is het gescheiden naar de straat leiden van regenwater en vuil water en het plaatsen van een regenwaterput (herbruik op termijn mogelijk)

Plaatsen regenwaterput

Wij zouden het regenwater beter willen opvangen. Echter plaats voor dergelijke regenput lijkt ons erg beperkt. Liefst zoveel mogelijk liters.Zeker daar we onze kleine tuin niet volledig overhoop willen en kunnen halen. Half open bebouwing. Eventueel onder de oprit.

Plaatsen en installeren van een regenwaterput

Ik wil een regenwaterput laten plaatsen en installeren. Het huis is een vrijstaand huis en tuin is groot genoeg en goed bereikbaar voor alle soorten machines en/of vervoeren. Regenbuizen loopt juist naast waar put zou komen.

Betonnen regenwaterput herstellen en nieuwe pomp plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman die bereid zou zijn mijn betonnen regenwaterput van 5000 liter te herstellen. De waterput, die in de garage geplaatst werd, lekt tot op een bepaalde hoogte. Wij zouden ook vragen een pomp te plaatsen in de desbetreffende regenput. Put staat in de garage.

Betonnen regenwaterput plaatsen

Graag steken van een betonnen regenwaterput van 7500l en 10000 liter. Aansluiting niet inbegrepen.