Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Regenwaterput plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterput plaatsen:

Regenwaterput plaatsen en aansluiten

Plaatsing van een regenwaterput 10000 liter en ook aansluiting te voorzien. Vooraan in de tuin.

Regenwaterput installeren

Ik wil een ondergrondse regenwaterbak plaatsen tussen 2500 en 5000 liter. Liefst een ‘plat’ model. Met regenwaterfilter en drukpomp. Achteraan in de tuin. Water dient voor tuinaangelegenheden.

Regenwaterput plaatsen

Wij zouden graag een regenwaterput laten zetten. Afwatering van het dak naar de regenwaterput. Aansluiting voor de toiletten.

Regenwaterput laten steken

Wij zouden graag een regenput (10000l) laten plaatsen waar daarna garage zal gezet worden. Momenteel dus gemakkelijk bereikbaar stuk grond.

Plaatsen van een regenwaterput

Wij zijn opzoek naar iemand om een nieuwe waterput te komen plaatsen. Deze kan wel aangesloten worden op de bestaande buizen van de oude waterput

Plaatsen en aansluiten regenwaterput

Plaatsing regenwaterput van 10.000L. Aansluiting van regenwaterafvoeren op deze regenwaterput. Aansluiting regenwaterrecuperatiesysteem.

Plaatsen van een regenwaterput van 10.000 liter

In voortuin, makkelijk bereikbaar vanaf de straat.Voortuin ligt een kleine meter onder straatniveau. De 2 bestaande dakafvoeren liggen op enkele meters en dienen aangekoppeld aan de put. Het regenwater dient binnengebracht in huis via de kelder. De kelder ligt achter regenwaterput en kelderplafond steekt boven maaiveld uit, dus doorvoer naar de kelder zou zonder teveel graafwerken moeten kunnen.

Regenwaterput plaatsen

Graag had ik een regenwaterput laten plaatsen onder mijn oprit van 7500l; Best een zo plat mogelijke tank daar het grondwater altijd nogal hoog staat.