Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Regenwaterput plaatsen en aansluiten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterput plaatsen en aansluiten:

Regenwaterput plaatsen in voortuin

Een regenwaterput plaatsen in voortuin. We hadden graag 1 of 2 putten van 7500 liter gehad. Het gaat om aankoop en plaatsing.

Plaatsen regenwaterput van 10.000 liter

Graag regenwaterputten plaatsen onder oprit, aangelegd in betonstenen Zo ruim mogelijk evt 10000 liter Aansluiten van de regenwaterafvoer en heraanleggen afvoer afvalwater

Regenwaterput herstellen & hydrofoorpomp installeren

Oude regenwaterput van de boerderij reinigen ,overloop plaatsen en aansluiten op de riolering. Eventueel barsten hierbij herstellen. Eens de regenwaterput herstelt is moet een hydrofoorpomp geïnstalleerd worden met leidingen naar de tuin & toilet.

Aannemers voor plaatsen regenwaterput

Regenwaterput van 7.000L plaatsen.

Plaatsen regenwaterput

Regenwaterput van 5000L onder oprit plaatsen en aansluiten. Beton van 10cm dik op oprit uitbreken om put te plaatsen. Pomp aansluiten. Afvoer aansluiten. Grond en puin afvoeren.

Plaatsen en aansluiten extra waterput

Regenwaterput van 10.000L plaatsen tussen afvoer van regenwater en bestaande regenwaterput. Pomp in put plaatsen voor gebruik van water in huis.

Tweede regenwaterput plaatsen

Ik heb nu een regenwaterput van -/+ 3 à 4000 liter en ik zou er graag een tweede bijsteken. De tuin is ongeveer 4are.

Grondwaterput plaatsen

Ik zou graag een regenwaterput willen laten boren in mijn tuin. Ik zou hem ook graag binnenshuis laten aansluiten De tuin is ongeveer 180 m².