Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Regenwaterput om tuin te sproeien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterput om tuin te sproeien:

Tweede regenwaterput plaatsen

Ik heb nu een regenwaterput van -/+ 3 à 4000 liter en ik zou er graag een tweede bijsteken. De tuin is ongeveer 4are.

Grondwaterput plaatsen

Ik zou graag een regenwaterput willen laten boren in mijn tuin. Ik zou hem ook graag binnenshuis laten aansluiten De tuin is ongeveer 180 m².

Regenwaterput om tuin te sproeien

Regenwaterput steken om tuin te besproeien. Momenteel uitgegraven zwembad in beton die misschien wel gebruikt kan worden voor de regenwaterput.

Regenwaterput plaatsen

Regenwaterput plaatsen. Voor de tuin en zwembad te gebruiken. 10 000 liter bij voorkeur.

Plaatsen van een regenwaterput

Ik wil een betonnen regenput van 7500L laten plaatsen ondergronds + alle aansluitingen naar de aflopen. Is enkel gebruik om de tuin ermee te sproeien.

Regenwaterput in bestaande woning plaatsen

Graag willen wij een regenwaterput installeren (van 10.000l) in een bestaande woning om te gebruiken voor 1 toilet, wasmachine en buitenkraantje (grote tuin). De regenput kan ingegraven worden in de achtertuin. Onze terrassen worden midden augustus gelegd, dus plaatsing waterput dient ervoor te gebeuren.

Plaatsen van regenwaterput en aanleggen afvoer toilet en afvalwater.

In 1985 hebben wij gebouwd en een put gemetseld in brikken, aan de voorkant van de woning waar alle afvoer en regenwater in komt, alsook het toilet, vanuit die put loopt dat stijl bergaf, rechtstreeks de riolering in, zonder septische put. In onze straat ligt de riolering zeker 3 m diep in het midden van de straat. Wij wensen een regenwaterput aan te leggen, met overloop naar een andere nieuwe put waarin het andere water en het toilet in terecht komt en zo rechtstreeks naar de riolering. De pomp van de regenwaterput moet aan de binnenkant van de kelder geïnstalleerd worden. Onze woning is volledig onderkelderd en de huidige put ligt minder dan 1 meter van onze woning. Onze tuin is 5 à 6are. We hebben ook een mazouttank die eruit zou moeten, van 4000L ongeveer.

Regenwaterput plaatsen

Bestaande regenwaterput van 12OO liter is te klein. We willen een grotere regenwaterput van 5000 liter (of wat de vakman aanraadt). De tuin is ongeveer 150m²