Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Regenwaterput uitkuisen en waterdicht maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenwaterput uitkuisen en waterdicht maken:

Regenwaterput uitkuisen en waterdicht maken

Regenwaterput van +/- 2 m³ reinigen en waterdicht maken. Put bevindt zich onder buitenterras. Verbinding put met manuele waterpomp terug gangbaar maken.

Uitkuisen en opnieuw dichten bestaande regenwaterput

Wij hebben op een werf een regenwaterput die we terug in gebruik willen nemen. De put is +/- 5000 L en zou eerst moeten uit gekuist worden en dan waterdicht gemaakt moet worden. Het gaat om een gemetste regenput.

Regenwaterput

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en het regenwater in de toiletten is bruin: 1. Betonnen deksel met openingen aan de zijkant vervangen door een deksel dat afsluit 2. Regenwaterput uitkuisen 3. Filter nakijken/plaatsen?

Uitkuisen en opnieuw dichten bestaande regenwaterput

Actieve regenwaterput van 7. 000 liter gemetst onder het huis. Uitkuisen en opnieuw dicht maken.Adresgegevens bij afspraak.