Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele klusjesman voor "Reinigen en dichten van regenput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met klusjesmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende klusjesmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met klusjesmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Reinigen en dichten van regenput:

Reinigen en dichten van regenput

er zijn 2 regenputten met elkaar verbonden. Geplaatst in 1968. Er is zeker een lek in één van de putten. Putten moeten gereinigd worden en wellicht ook waterdicht gemaakt.

Reinigen en herstellen regenwaterputten

Wij hebben een waterput onder ons terras van ongeveer 3.000 liter. Deze heeft een groot lek en wij zouden deze graag willen laten dichten.

Lek in regenput dichten en reinigen

Nakijken en dichten van waterput onder het huis. Eventueel ook reinigen. De put staat momenteel droog

Lek in regenput dichten

Onze regenput is duidelijk lek, we zien het water binnenstromen in onze kelder. De put is momenteel niet aangesloten op ons waternet en willen hem graag laten legen. Hiernaast willen we hem laten reinigen en het lek dichten om hen daarna terug aan te sluiten. Het gaat om een gemetste regenput van 10 000 liter.

Klussen na verhuis huurder

Deurlijst vervangen van 1 deur fileer,raammuggenzeef vervangen,overige reinigen (3 stuks),terrassen ontmossen met hogedrukreiniger mede opkanten in gefumeerd glas,idem vier vensterdorpels,een 20 tal gaatjes dichten,en retoucheren,eveneens aan drie muren plamuren doen, mede opnieuw te schilderen, dampkap reinigen en nieuwe dampdoek aanbrengen, idem vaatwasser. Reinigen volledig appartement(100m²) en een totaal van 8 binnendeuren, sanitair reinigen en mede vervangen filterkoppen kranen, 5 stuks in totaal. Appartement nu vrij vanaf 01/07/2016,en dit na expertise.